O arma la indemana pentru lupta impotriva caderii parului

sampon ......Novophane Sampon energizant de la MagnifiqueSkin
Vara parul nostru este agresat de razele UV, apa sarata sau cea cu clor din piscine. Si nici sezonul care urmeaza nu este unul prietenos cu parul, toamna fiind recunoscuta ca perioada in care ne cad cele mai multe fire de par. 
Tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor unui par fragil si vulnerabil la actiune mediului extern, MagnifiqueSkin aduce un complex de vitamine care stimuleaza circulatia sangelui si cresterea parului, hidrateaza scalpul, actionand de asemenea ca un puternic antioxidant.
Novophane Sampon energizant contine un complex de 6 vitamine pentru parul fragil, obosit, lipsit de stralucire, cu tendinte de cadere. Protejeaza si reface parul dupa expunerea la razele UV, are efect antistatic si aduce un cocktail de vitamine pentru stimularea si fortifierea parului si scalpului.
Protejeaza si repara parul dupa expunerea la razele UV
Novophane Sampon energizant contine o combinatie de agenti de curatare fini, de origine vegetala, pentru o spalare delicata si pentru un par mai frumos, usor de descurcat, fara efect cumulativ.
Spre exemplu, vitamina E este un antioxidant puternic, cu efect de protectie impotriva razelor UV, prevenind deshidratarea firelor, iar extractul de guar are un efect antistatic si ajuta la o pieptanare mai usoara, fara a reduce din volumul parului.
6 vitamine pentru a raspunde cauzelor caderii parului
Toamna este un sezon critic pentru parul nostru. Au loc schimbari in alimentatie, vitaminele asimilate sunt mai putine, ceea ce duce si la un par mai tern, lipsit de vitalitate. Totodata, caderea parului in aceasta perioada poate fi explicata si prin ciclul de viata a firului de par: perioada de crestere (3 ani), perioada de regresie (3 saptamani, cand parul se opreste din crescut), perioada de repaus (2 saptamani, cand firul de par cade), perioada de regenerare.
Cum spre sfarsitul verii parul intra in perioada de regresie, toamna trebuie sa ii oferim toate conditiile necesare pentru a-i stimula regenerarea si a-l fortifia. Novophane Sampon energizant contine:
vitamina C pentru refacerea unor foliculi sanatosi
vitamina B3 pentru a stimula circulatia sangelui la nivelul scalpului
vitamina B6 si H pentru a stimula cresterea parului si oxigenarea firului Vitamina E cu efect antioxidant si B5 pentru a-l hidrata si a-l reface dupa concediul din vara.
Novophane sampon energizant este disponibil in farmacii in varianta de 200 ml la 33 lei.
Novophane sampon energizant poate fi folosit ca sampon de uz frecvent.
Pentru sfaturi, informatii de la specialisti, cadouri si portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, va asteptam pe pagina de  www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania si pe www.magnifiqueskin.ro

 

 

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare