O hrana sanatoasa pentru copilul tau, cu mixerul compact de la Electrolux

O hrana sanatoasa pentru copilul tau, cu mixerul compact de la Electrolux

0
Mixer-Electrolux

Mixer-ElectroluxFamilia ta, in special cei mici au nevoie de preparate sanatoase si gustoase de casa. Insa pregatirea acestor alimente necesita ustensile de bucatarie performante, care sa-ti usureze munca si sa-ti scurteze timpul petrecut in bucatarie.

De acum poti sa gatesti lejer datorita mixerului compact de la Electrolux. Pregatesti bauturi pline de vitamine pentru puiul tau, deserturi si sosuri pentru intreaga familie, orice preparat care necesita mixare, toate menite sa-i impresioneze si sa-i incante pe cei dragi. Gatitul a devenit mult mai usor si mai ordonat datorita spatiului in care sunt depozitate componentele mixerului si a cablului lung ce iti ofera libertate in miscare in timpul mixajului. In plus, poti desprinde mixerul de pe suport prin simpla apasare a unui buton.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Te bucuri si de o bucatarie mai curata datorita sistemului avansat de reglare a vitezelor care nu permite imprastierea alimentelor atunci cand sunt mixate. Si pentru ca cei mici iubesc mamicile in pas cu ultimele tendinte, alege sa-ti accesorizezi bucataria cu una din variantele de culoare a mixerului de mana compact: alb, mov si argintiu.

 

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu