In acest week-end,“Cucurigu Gagu” revine la Palatul National al Copiilor

In acest week-end,“Cucurigu Gagu” revine la Palatul National al Copiilor

0
cucurigu_gagu

cucurigu_gaguDuminica, 8 mai, cei mici sunt invitati la Palatul National al Copiilor incepand cu ora 11:00 la spectacolul de teatru pentru copii “Cucurigu Gagu”. O incursiune in universul pitoresc al satului traditional romanesc, in spatiul fantastic al bucuriei si umorului, plin de culoare, muzica si voie buna.

 

Adaptare a minunatului basm “Punguta cu doi bani” de Ion Creanga, spectacolul “Cucurigu Gagu” va fi ilustrat scenic si muzical, astfel incat pataniile nazdravanului Cocosel sa fie apreciate si savurate de toti copiii. Muzica, dinamica textului, comicul situatiilor fac din acest spectacol nu numai un mijloc educativ, ci si unul ideal de relaxare.

“Cucurigu Gagu” in regia lui Aurel Manole.  adaposteste in distributia de exceptie artisti exemplari ai Teatrului Muzical “Nae Leonard”din Galati, precum: Ionela Slabu (Cocosel),  Ion Mihalcea ( Mosul), Gabriela Ferentz ( Baba), Elisabeta Romica

( Lisaveta), Dumitru Barbu ( Boierul ), Viorel Heisu ( Vizitiul ) si Doinita Munteanu, Claudiu Rusu, Valentin Calin ( Argati).

Muzica originala: Aurel Manolache

Scenografia: Anton Hirschkorn

Totodata, cei prezenti vor avea ocazia de a castiga unul dintre premiile speciale puse la bataie in cadrul Super Tombolei “Domini”.

Asadar, nu ratati ocazia de a merge la teatru duminica aceasta, impreuna cu copiii sau nepotii dumneavoastra.

Biletele se gasesc la locul de joaca Gymboland din AFI Palace Cotroceni, in reteaua Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Zona Comericala Carrefour Feeria din Baneasa Shopping City, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro sau www.mariadomina.ro, la pretul de 15 lei si 20 lei, in functie de categoria de loc.

Programul spectacolelor din urmatoarea perioada este disponibil pe site-ul www.mariadomina.ro. Aici veti descoperi noile surprize ale  proiectului educational “Domini, Domini – Calatorie in Universul personajelor de basm”. “Cocoselul neascultator”, sau “Fata babei si fata mosneagului” sunt doar cateva dintre povestile de care se vor putea bucura toti copiii la finalul saptamanilor viitoare.