O lenjerie de pat îl poate face pe copil dornic să doarmă singur – descoperă lenjeriile Finette

Încă de la naștere recomandarea este de a lăsa pe bebeluși să doarmă în patul lor. Deși pare greu de crezut, din motive de siguranță, sănătate, dar și ținând cont de confortul celui mic și al părinților totodată, este mai bine ca un bebeluș să aibă locul său de odihnă separat. Riscul este în primele sale săptămâni de viață să fie sufocat dacă va dormi alături de adulți, într-un pat insuficient de generos ca dimensiune. În plus, cu cât este mai repede obișnuit cu propriul spațiu de odihnă, cu atât mai bine.

 

Mulți dintre părinți preferă însă să își împartă patul cu cel mic. Ajung astfel la vârsta de 2-3 ani când au bătăi de cap în privința convingerii celui mic să doarmă singur. Un plan de acțiune pentru asta ar putea fi legat și de alegerea unei lenjerii de pat pentru bebelusi potrivită pentru preferințele lui. Adică cu personaje și print vesele care încurajează ideea de a se bucura de patul său.

 

Lenjerii de pat pentru copii, de la Finette

 

Dacă ești în căutarea unei lenjerii de pat pentru bebeluși sau copii magazinul online Finette.ro vine în întâmpinarea noastră cu o ofertă variată. Toate acestea sunt însă din bumbac sau finet și au componență diversă, încât să alegi după preferințe și buget.

 

Pentru patul de bebeluș seturile de lenjerie cu 6 piese sunt recomandate, adică cele care includ și apărători laterale. Pentru cei care au depășit această etapă, un set complet poate fi cel de 4 piese, cu 2 fețe de pernă, cearșaf de pat, cearșaf de pilotă.

 

Cum arată lenjeria de pat ideală pentru copii

 

În cazul celor mici este musai ca lenjeria utilizată să fie de calitate, 100% bumbac sau finet. Dimensiunile trebuie să fie numaidecât cele potrivite cu patul. Iar la partea de print vorbim deja despre preferințe diverse. Cei mici sunt atrași de personajele din desene animate, de eroi și super eroi. Dacă la asta se adaugă și preferința pentru anumite culori, ai deja o listă de preferințe ce restrânge lista de opțiuni.

 

La Finette vei găsi lenjerii de pat pentru bebeluși și copii ce au calitatea imprimării. Asta înseamnă că nu se vor șterge culorile după primele utilizări. Acestea sunt selecții de lenjerii de pat de la unii dintre cei mai cunoscuți producători ai nișei. Pentru fiecare set de lenjerie vei regăsi și detalii de întreținere, precum și un scurt ghid privind calitatea țesăturilor.

 

Cât costă o lenjerie pentru patul copilului

 

Te poți aștepta la prețuri ce variază de la 100 la 200 de lei, în funcție de componența setului. Investiția este una care merită însă, dacă ne gândim nu doar la necesitatea acestui set, ci și la efectul său pe termen lung.

 

Lenjeria de pat colorată va crea acel loc magic în pătuț încât să încurajeze pe copil să doarmă singur și să se simtă în siguranță. Această tranziție este adesea presărată cu chin și plânsete, de aceea este important de a crea pentru copii confortul de care au nevoie – materiale de calitate ce răsfață pielea, printuri atractive, lenjerie de pat în care se simt bine noapte de noapte.

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare