O vloggeriţă celebră din România, bătută pe stradă cu o bară de metal – FOTO&VIDEO

Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, o celebră vloggeriţă din România, cu peste 1,6 milioane de urmăritori pe Youtube, a povestit cum ea și iubitul ei au fost agresați pe stradă de un dezvoltator imobiliar.

Fata în vârstă de 22 de ani spune că a fost bătută cu o bară de metal. Bărbatul a lovit-o cu un fier în zona coapsei, ceea ce a lăsat-o cu o vânătaie de 17 cm, dar, mai important, cu traume emoționale.

Episodul violent a avut loc zilele trecute, în cartierul Militari din București, iar scandalul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi acuzat-o pe vloggeriţă că a spart o bucată de marmură în momentul în care a parcat maşina lângă imobilul deţinut de individ.

Bianca Adam mărturisește că violențele au avut loc sub ochii altor persoane, care nu au reacţionat.

“Oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară”

“În timp ce le povesteam ce s-a întâmplat, şi-au dat un cot încet şi au spus – e fumată! Se anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi. Cu o mască pe faţă şi umflată de plâns, oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară”, a povestit vloggerița pe canalul său de Youtube.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare