PARADA TEATRELOR PENTRU COPII

[imagebrowser id=1798]De la Strada Docentilor la Calea Victoriei, intr-o calatorie  alaturi de cele mai simpatice personaje de poveste.

Teatrul Ion Creanga va invita sa plecati in calatorie alaturi de cele mai simpatice personaje in prima Parada a teatrelor pentru copii!

Duminica, 15 iunie, ora 11.00, soseaua Kiseleff ,  zanele cele bune si printii cei galanti vor cobori de pe scena si se vor plimba alaturi de trupe ale teatrelor si companiilor independente de teatru, cluburi pentru copii, membri ai gradinitelor si ai organizatiilor non-guvernamentale.
Parada va pleca de la Strada Docentilor spre Piata Victoriei si va fi insotita de Fanfara Jandarmeriei Romane, care va interpreta cele mai cunoscute marsuri militare. Vremurile de alta data se vor intoarce in Micul Paris: va veti putea plimba alaturi de conti, ducese si marchizi si veti putea admira trasurile si masinile lor de epoca. Pe tot traseul, clovni, statui vivante si mimi vor transforma o dimineata obisnuita intr-o sarbatoare, iar la standul de pictura pe fata, toti copiii se vor putea transforma in personaje fabuloase.
La finalul paradei, trupele invitate vor sustine demonstratii live de dans si percutie, in timp ce iubitorilor de muzica clasica le propunem o lectie deschisa sustinuta in aer liber, pe esplanada Muzeului, de catre Orchestra Teatrului de Opereta si Musical „Ion Dacian”. Totodata, publicul va putea cunoaste grupurile participante la Parada, asistand la atelierele gratuite pe care acestea le vor sustine in incheierea evenimentului, pe spatiile special amenajate in vecinatatea Muzeului Taranului Roman.

Participanti: Teatrul Ion Creanga, Teatrul de Opereta si Musical „Ion Dacian”, Fanfara Jandarmeriei Romane, Teatrul Vienez de Copii, Trupa de Teatru pentru Copii Dino Piccolino, Compania de teatru Passe-Partout – Dan Puric, UNATC „Ion Luca Caragiale”, Casa de balet, Saga Kid, Clubul Sportiv Akura, Gradinita lui David, Gradinita Bambi, scoala Step by Step, SuperChill, MondoDance, Clubul Copiilor Sector 6, A.C.T.O.R – Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami, Salvati Copiii Romania, Grupul de copii „Mladite Ilfovene” din Clinceni.

 

 

Related Posts

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Categorii Populare