Pentru cumparaturi de minim 100 de lei, Lidl ofera clientilor un cadou...

Pentru cumparaturi de minim 100 de lei, Lidl ofera clientilor un cadou special

0

Lidl - Cadou CraciunIn perioada 9 – 31 decembrie, pentru cumparaturi de minim 100 de lei, Lidl ofera clientilor sai un cadou care va infrumuseta cu siguranta sarbatoarea Craciunului. Pachetul special pe care clientii il vor primi in dar este compus dintr-un CD cu colinde traditionale interpretate de Andra si un pliant cu retete delicioase pentru masa de Craciun.

CD-ul reprezinta ingredientul perfect pentru sarbatori pline de farmec: colinde interpretate de Andra, dar si de alti artisti cunoscuti, precum Red Blonde, Robert Reamzy, Aurora si Sandel Mihai, Pitt Leffer si Acapella. Tot pe CD va fi inclus si imnul Lidl „1 milion de prieteni” – melodie lansata in vara acestui an cu ocazia atingerii pragului de 1.000.000 de fani pe pagina de Facebook Lidl Romania.

Alaturi de CD, clientii Lidl vor primi si un pliant cu retete ale faimosilor bucatari Petru Buiuca, Antonio Passarelli si Petrisor Tanase. Acestia iti vor dezvalui secretele unor retete rafinate, precum, curcan umplut, rulada de pui cu prune uscate si migdale, rulada de porc umpluta cu caise confiate si tartine frantuzesti de Craciun. Pliantul contine si retete pentru deserturi deosebite, printre care se numara placinta cu branza, nuci si sos de fructe.

Disponibil exclusiv in reteaua magazinlor Lidl, pachetul compus din CD-ul cu colinde si pliantul cu retete va fi oferit cadou clientilor care, in perioada 9 – 31 decembrie, fac cumparaturi de minim 100 de lei.