Personalitatea copilului tau conteaza!

Personalitatea copilului tau conteaza!

0
copil (http://love-tan.com)

copil (http://love-tan.com)Vrei sa-ti ajuti copilul sa se dezvolte armonios din punct de vedere psihologic ? Vrei sa ii oferi cea mai frumoasa copilarie ? Iti doresti ca personalitatea lui sa reflecte incredere, afectiune, altruism ?

Atunci iti dam un sfat : ia-ti un animal de companie si il vei face pe puiul tau cel mai fericit copil din lume !

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Copiii iubesc animalele, au nevoie de ele pentru a se dezvolta, le apreciaza asa cum sunt si petrec cat mai mult timp in compania lor, jucandu-se impreuna. Jocul le stimuleaza creativitatea, iar faptul de a avea un animalut, fie el un papagal, un hamster, un pisoias sau un catelus, ii va ajuta foarte mult sa inteleaga ce inseamna simtul responsabilitatii.

In calitate de parinti, ne-am dori ca bebelu nostru sa stie ce este aprecierea, sa daruiasca afectiune, sa cunoasca ce este grija pentru celalalt, sa se gandeasca la binele celor din jur, iar toate acestea le poate invata foarte simplu daca va avea in preajma sa un animal.

Animalele sunt cele mai sensibile vietati, ele ne inteleg in mare parte, ne asculta si ne iubesc, sunt alaturi de noi oricand, fac parte cu adevarat din viata noastra, de aceea cel mai potrivit este sa le adoptam si sa le crestem. Ne vom ajuta astfel copilul sa analizeze mai indeaproape un animalut, comportamentul sau si va realiza ce inseamna a avea unul. Asa ca nu-l indepartati de animale, ele nu vor avea un efect negativ asupra stilului lui de viata, chiar din contra, ele constituie baza de la care ar trebui sa pornim in educarea propriei odrasle.
Fara comentarii

Lasa un comentariu