Pierderea in greutate a copilului supraponderal

Pierderea in greutate a copilului supraponderal

0
fetita

copil-grasut-thumb-250-0-18

Picture 1 of 2

Copilul supraponderal se poate confrunta cu o serie intreaga de afectiuni. Tocmai de aceea, medicii le recomanda parintilor sa il ajute sa piarda in greutate.

Obezitatea reprezinta una dintre cele mai serioase afectiuni ale copiilor din aceasta epoca. In ultima perioada tot mai multi dintre acestia sunt supraponderali, avand astfel multiple afectiuni – de la tensiune arteriala crescuta, diabet si pana la cele mai grave probleme cardiace – toate reprezinta pericole la adresa sanatatii copilului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Tocmai de aceea, parintii vor trebui sa ajute copilul supraponderal sa piarda in greutate. Singurul mod in care acestia le pot fi alaturi are in vedere modificarea echilibrului nutritional si transformarea meselor copioase in altele mai sanatoase. Mai mult ca sigur copiii supraponderali urmeaza un exemplu gresit al parintilor. De aceea, tot mai multi specialisti in nutritie si slabire le recomanda parintilor sa isi schimbe stilul de viata alimentar de dragul copiilor lor. In acest mod, copiii supraponderali vor putea sa piarda in greutate mult mai usor.

De cele mai multe ori, copiii supraponderali provin din niste parinti cu aceleasi probleme. In cazul in care parintii vor reusi sa slabeasca ei primii vor reusi sa le ofere copiilor un bun exemplu, ajutandu-i astfel sa slabeasca.

Potrivit specialistilor, copiii supraponderali pot pierde in greutate in trei moduri:

  • Urmand exemplul parintilor lor;
  • Schimbandu-si stilul de viata alimentar;
  • Educatia oferita de parinti.

Foto: http://www.europafm.ro / http://www.cancan.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu