Piesa de teatru “Ursul pacalit de vulpe”

Piesa de teatru “Ursul pacalit de vulpe”

0

Data – 23/05/2015
10:00 am – 11:00 am

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Locatie: Teatrul Tandarica

A fost odata o vulpe care nu era mai breaza decat alte vulpi viclene. Ea cauta mereu sa faca rost de hrana fara bataie de cap. Intr-o zi, vulpea culese de pe drum mult peste, cazut din caruta prea plina a unui pescar. Iar cand ursul i-a cerut putin peste, l-a mintit spunandu-i ca ea l-a prins. Apoi l-a invatat cum sa procedeze spre a prinde si el. I-a spus sa se duca la baltoaca de la marginea padurii, sa-si vare coada in apa si sa stea acolo pana la ziua.

Dimineata sa smuceasca cu putere coada si sa vada atunci cat peste o sa scoata. Iar ursul a facut intocmai. Atunci cand a tras cu toata puterea, nu a prins nimic, ci doar i s-a rupt coada, care a ramas prinsa in gheata! De atunci se zice ca a ramas ursul fara coada. Rusinat si furios, ursul s-a dus sa o bata bine pe vulpe. Aceasta insa astepta razbunarea ursului, ascunsa intr-o scorbura. Obosit si inciudat, ursul a ramas pacalit.

Distributia: Dan Codreanu/George Nastase, Anamaria Balescu/Andreea Ionescu, Alina Petrescu/Daniela Ruxandra Mihai, Alexandru Neculcea/ Adrian Lefter

Regie: Paul Ionescu

Scenografie: Dinu Carcaleteanu

Costume: Emilia Furduiu

Varsta: peste 3 ani

Rezervari bilete: 021 315 23 77 de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 13.00

Program Agentia de bilete
luni-sambata: 09:00 – 17:00
duminica: 09:00 – 13:00

Pret bilet:

– copii: 13-17 RON

– adulti: 15-19 RON

– grupuri organizate: 10,50 RON (luni – vineri)

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu