Pink & Blue este prima galerie multibrand de produse pentru copii fabricate in Romania.

[imagebrowser id=1789]Printre designerii care au acceptat provocarea si semneaza creatii pentru Pink & Blue se numara Florentina Giol (Band of Designers), Rhea Costa, Marcella, Madalina Zavoianu si Laura Eftode (Kihi – Kiha).

Casele de moda Innocence, Hey Princess si Petite Coco si atelierul Designers for Kids creeaza atat vestimentatie casual, cat si pentru evenimentele speciale din viata celor mici.

Colectia speciala de tinute pentru carnaval raspunde celor mai exigente solicitari ale celor mici, aici gasindu-si locul costume apartinand celor mai indragite personaje din filmele, cartile sau desenele animate, indragite de copii.

Tinutele semnate de designerii si atelierele de moda romanesti pot fi lucrate si in regim de comanda si pot fi personalizate, la solicitarea clientilor nostri.

Veselii papucei Tikki – pentru la gradinita sau acasa – si incaltamintea PJ Shoes (Pache Junior) intregesc colectiile Made in Romania, prezentate de concept store-ul Pink & Blue.

NININA este cel mai nou brand romanesc de vestimentatie pentru copii, din portofoliul Pink & Blue. In colectiile NININA, veti gasi piese lejere, potrivite pentru vacantele la mare sau calatorii, realizate in spiritul pur al jocului si bucuriei.

Un loc aparte in galeria produselor fabricate in Romania, il ocupa mobilierul Romina, fabricat din lemn de fag 100%, de o calitate fara cusur si premiat de Winsor Peak Press, cea mai prestigioasă şi cea mai importantă asociaţie americană de analiză a industriei mobilerului şi a produselor pentru copii, ca fiind cel mai bun din categoria mobilierului premium de pe piaţa americană.

Deschis in octombrie 2011, Pink & Blue este un magazin pentru mici si mari, deopotriva, un loc de poveste, in care evadezi, pentru o clipa, in lumea copilariei.

Design-ul chic, atmosfera primitoare si plina de culoare, muzica vesela sau filmele de animatie, jucariile pe care le gasesti pretudindeni si zambetul prietenos al gazdelor, fac din acest magazin un loc cu adevarat special, pe care va invitam sa-l vizitati!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare