Tinute speciale pentru evenimente de neuitat

Tinute speciale pentru evenimente de neuitat

f471493-21

Picture 1 of 6

Inca de cand sunt mici, fetelor le place sa sa poarte rochite frumoase și elegante. Iar daca urmeaza sa participati la un eveniment special (nunta, botez, petrecere sau banchetul de la scoala), e clar ca micuta dvs. va trebui sa straluceasca.

Moda nu mai este de mult doar pentru adulti, astazi exista o multime de designeri specializati in haine pentru copii. Iar prichindeii nostri nu raman deloc indiferenti la hainele pe care le cumparam pentru ei si chiar doresc sa participe activ la alegerea lor.
Chiar daca vorbim de copii mici, ei au personalitate proprie si bineinteles preferinte si antipatii cand vine vorba de imbracaminte. Asa ca cel mai bine este sa te consulti cu printesa ta atunci cand porniti in cautarea rochitei perfecte, pentru o ocazie speciala. Nu de alta, dar s-ar putea sa va trezeti ca ati dat banii pe o rochita pe care nu vrea sa o poarte sau care nu i se potriveste.
O sa vedeti ca tinerele domnisoare stiu totul despre moda si cele mai recente modele de rochite. De asemenea stiu sa se faca auzite atunci când vine vorba de alegerea tinutei.

Pentru o nunta, un botez sau chiar banchetul de sfarsit de an scolar, va trebuie o rochita cu totul speciala. Rochitele din materiale pretioase, cu dantela si aplicatii florale in relief sunt o alegere perfecta, iar micutele domnisoare vor arata minunat si se vor simti speciale. Imprimeurile florale pe voal in culori clasice sau intr-un curcubeu de culori vor scoate in evidenta frumusetea si inocenta fetitelor. Daca participati la un eveniment care se desfasoara intr-un cadru mai putin festiv, puteti alege cu succes rochitele cu o tenta casual, cu detalii vesele si culori atractive.
Indiferent ce stil veti alege, calitatea hainelor este foarte importanta pentru confortul copiilor. Materialele folosite in colectiile Kidsplaza sunt usoare si delicate cu pielea, la care se adauga un design elegant, care te cucereste pe loc.