Portocaliul – la moda in vara 2012

Portocaliul – la moda in vara 2012

0
Moda-primavara-vara-2012-Portocaliu

maieu-portocaliu

Picture 1 of 2

Vara 2012 aduce cele mai noi tendinte in materie de moda si culoare. Paleta coloristica a verii 2012 este destul de variata. Cu toate acestea, designerii considera portocaliul drept culoarea forte a sezonului.

Portocaliul se va purta in vara 2012 indiferent de ocazie. Fie ca mergi la serviciu, la scoala sau la vreo petrecere mai sofisticata este indicat sa te accesorizezi cu portocaliu din punct de vedere coloristic. Tocmai de aceea, pantofii, gentile, rochiile , pantalonii sau bluzele vor avea macar un accesoriu portocaliu.

Nici galbenul nu este departe de tendintele coloristice ale verii 2012. Galben pai sau galben intens – toate reprezinta elemente la moda in acest sezon.

Albul si negrul – doua culori care se poarta indiferent de sezon sau perioada. Culorile clasice si elegante, potrivite oricarui sezon, albul si negrul reusesc sa creeze o linie vestimentara eleganta indiferent de moment sau ocazie.

Si chiar daca in vara 2012 se poarta portocaliul, ei bine in vara 2013 se va face trecerea destul de brusca catre albastru…

Foto: http://www.mujer.ro / http://i.clubafaceri.ro