Poți face economii atunci când aștepți un copil?

Poți face economii atunci când aștepți un copil?

0

Venirea pe lume a unui copil constituie o combinație între miracol, provocare și îngrijorare; atunci când trecem de exaltarea de a deveni părinți începem să ne gândim ce înseamnă acest lucru din punct de vedere financiar. Iar dacă nu dorești să faci împrumuturi rapide disponibile 24 de ore pe zi (pikavippi heti 24h), atunci trebuie să începi să îți faci calcule despre cum poți gestiona cât mai eficient finanțele atunci când familia o să se mărească. De aceea, imediat ce ai primit această veste extraordinară este timpul să te mobilizezi și să iei deciziile cele mai bune pentru viitorul copilului și al vostru.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Gestionează situația financiară precum un contabil redutabil și ca un părinte responsabil!

Chiar dacă trăim într-o societate în care “vorbele din bătrâni” guvernează o mare parte a comportamentului nostru, dacă îți dorești să economisești pentru copilul tău învață să faci lucrurile la timpul lor. Nu lăsa pe ultima sută de metri pregătirile pentru copil, așa că îngrijește-te din timp de amenajarea camerei acestuia, de achiziționarea tuturor bunurilor de care are nevoie și mai ales gândește-te că făcând aceste lucruri atunci când te poți sfaturi cu cel/cea de lângă tine, o să știi că ai luat întotdeauna cea mai bună decizie.

Tot ceea ce ține de instrumentarul copilului trebuie să fie achiziționat din timp, mai ales că poți face alegeri bazate nu doar pe calitatea produsului, ci și pe prețul acestuia. Pentru că banii sunt esențiali este important să faci o documentare temeinică înainte, iar rezultatele să se regăsească pe viitoarea lista de cumpărături. Este important să pui accentul pe calitate, în special în ceea ce privește produsele de îngrijire ale copilului și hăinuțele acestuia, ceea ce înseamnă că trebuie să te axezi pe branduri și pe bumbac 100%.

Chiar dacă o să pari un fel de Hagi Tudose, mostrele pentru copii sunt o soluție pentru a identifica produsul potrivit pentru copil, așa că, “bate” târgurile de profil și adună astfel de mostre pentru că sunt gratuite, ceea ce înseamnă un avantaj pentru buzunarul tău. În plus, fiind testate de către companiile de renume nu o să trebuiască să îți faci griji în ceea ce privește calitatea lor. De asemenea, atunci când vine vorba de haine și obiecte de îmbrăcăminte, oricând de frumoase sunt acestea, gândește-te că în maxim 2-3 săptămâni nu îi vor mai fi atât de bune celui mic.

Pentru a evita situația în care să cheltui bani și să nu ai parte de rezultatul pe care îl așteptai, cumpără produse de diverse mărimi, cu cel puțin o lună mai mari. În acest fel o să îți faci o rezervă de hăinuțe, care se vor potrivi celui mic/celei mici, în special în perioada în care sunt organizate promoții. Nu refuza niciun fel de cadou pentru copilul tău, mai ales când este vorba de haine, iar o soluție foarte avantajoasă este să optezi pentru împrumuturi.

De asemenea, ajutoarele de la stat, care sunt acordate sub formă de stimulente, trebuie încasate toate, pentru că reprezintă bani în plus, pe care îi poți folosi pentru copil (chiar și tichetele valorice, care pot fi folosite pentru cumpărarea de diverse produse pentru cel mic/cea mică). Iată că, atunci când ești organizată/organizat poți face economii chiar și când aștepți un copil!
Fara comentarii

Lasa un comentariu