Pregateste-l pe cel mic de scoala cu rechizitele de la Lidl


rechixizte2Cumpararea rechizitelor este un moment de bucurie pentru copilul tau, dar un prilej de stres pentru tine? Alege intelept si vino la Lidl, incepand cu 21 august. Vei gasi aici toate produsele necesare, pentru a-l echipa pe cel mic de scoala. 

Pregatirea de scoala incepe intotdeauna cu achizitionarea caietelor. Asigura-te ca refaci stocul pentru fiecare materie in parte si alege dintre caietele dictando sau de matematica (4,99 lei/5 buc) unul dintre cele 4 modele puse la dispozitie. Daca stii ca urmeaza un an mai complicat, poti opta pentru un bloc notes A5 de 160 file (3,99 lei/buc) sau unul A4 de 100 de file (4,99 lei/buc), suficient de mare pentru toate notitele copilului tau. Apoi, nu uita sa pui in cos si folii protectoare pentru carti (8,99 lei/set), menite sa protejeze copertile.
Pentru teme impecabile, este important sa te orientezi catre instrumente de scris de calitate. Setul de scris de la Lidl (9,99 lei/set) iti va oferi un stilou cu rezerva, un pix cu gel, un corector pentru cerneala si 9 rezerve de cerneala (6 albastru, 1 roz, 1 turcoaz si 1 violet). Si pentru ca este normal sa gresesti atunci cand inveti, echipeaza penarul celui mic cu un set de corectoare pentru cerneala (2,99 lei/set), pe care sa le aiba oricand la indemana.
Nu uita nici de ora de desen. Copilul tau va avea, cu siguranta, nevoie de un bloc de desen A3 (4,99 lei/buc) pentru toate ideile sale nastrusnice. Pune pe lista de cumparaturi si un set de acuarele (11,99 lei/set), un set de creioane cerate (6,99 lei/set), un set de carioci cu varf subtire si varf gros (4,99 lei/set) sau un set de creioane colorate cu ascutitoare (8,99 lei/set), pentru a-i da frau liber creativitatii.
Inceperea scolii nu inseamna neaparat si finalul orelor de joaca. Cumpara, asadar, pentru cel mic plastilina, jocuri de construit sau culori solubile pentru pictat cu mana (12,99 lei/set), jocurile si exercitiile pentru copii (8,99 lei/buc) sau seturile de construit (9,99 lei/set), pentru a-i oferi clipe de relaxare in pauza de la teme.
Scrie repede lista de cumparaturi pentru scoala si fa o vizita la Lidl incepand cu 21 august, pentru cele mai haioase si practice rechizite!rechizite4

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare