S-a deschis House of Bounce, primul parc de trambuline indoor din Romania

S-a deschis House of Bounce, primul parc de trambuline indoor din Romania

role 2Fenomenul care a luat amploare in SUA, Australia si Noua Zeelanda a ajuns acum in Romania!Imagineaza-ti cum ar fi sa sari pe o trambulina imensa, sa plonjezi intr-o mare de bureti sau cum ar fi sa poti exersa trick-uri de snowboard sau skateboard fara sa risti impactul dur cu zapada sau asfaltul. Astfel de activitati pline de energie ti s-au pregatit la House of Bounce, primul parc de trambuline indoor din Romania.House of Bounce s-a deschis sambata, 16 august 2014, weekend in cadrul caruia clientii s-au bucurat de nenumarate surprize. House of Bounce este situat in zona Baneasa, strada Biharia, intervalul de functionare fiind zilnic intre orele 10:00-22:00.La inaugurarea House of Bounce au participat VIP-uri precum Andreea Marin, impreuna cu familia, si Victor Nemes, Master Chef ProTV.House of Bounce cumuleaza peste 1,000 mp si 5 zone de distractie:

loc de joaca pentru copii cu varste intre 3-5 ani,

trambulina pentru copii cu varste intre 5 – 12 ani,

trambulina “Free Jump” pentru persoanele de peste 12 ani,

zona extrema – pentru cei mai curajosi, arena de DODGE BALL

“House of Bounce este un un spatiu de distractie dedicat atat copiilor cat si adultilor. Exista foarte putine locatii in Bucuresti, unde atat parintii cat si copii se pot distra impreuna. Din proprie experienta stiu cat de greu este cateodata sa dezlipesti copii din fata calculatorului si sa ii impingi catre o activitate sportiva” sustine April Prelea, Director General, House of Bounce.
April are doi copii de 9 si 12 ani care adora parcurile de trambuline.
Dar pe langa distractie, saritul pe trambuline poate ajuta si la imbunatatirea conditiei fizice.
“O ora de sarit pe trambuline arde mai multe calorii decat orice alta activitate, pana la 1,000 de calorii! Este activitatea cu cel mai mic impact asupra incheieturilor si coloanei vetrebrale si in plus este si foarte distractiv”, a declarat Ana Grozea, Manager House of Bounce.
“In urmatoarele luni vom introduce si clase de fitness pe trambulina sau BOUNCE FIT. Vom organiza spectacole si vom infiinta o liga de DODGE BALL pe trambulina cu meciuri intre prieteni, dar si intre corporatii. Vrem sa cream un cadru inedit de miscare si destindere”, a mai spus Ana.
House of Bounce invita intreg Bucurestiul la:
sarituri in bureti,
sarituri pe pereti,
meciuri de dodge ball,
sarituri cu placa, pe trambulina,
in curand Bounce FIT (fitness pe trambulina).
In cadrul parcului de trambulie se vor organiza si petreceri tematice pentru copii, aniversari, dar si petreceri corporate, competitii pe echipe (in urma unei rezervari in prealabil), etc.
Parteneri House of Bounce: fotograf Mihai Dintica, LollypopParties (animatie pentru copii)

Rezervari House of Bounce: 0374.040.444 sau la [email protected]role 3