Pregateste-ti bagajele! E vremea vacantelor!

Pregateste-ti bagajele! E vremea vacantelor!

0

Cum incepe sa se apropie vara, cum gandurile noastre zboara catre vacanta. Toata isi face planuri de plecat, vizitat, relaxat, distrat, iar copiii sunt cei mai implicati in licrarea de idei de vacanta si cum ar putea fi petrecuta. Doar ca dincolo de alegerea unei destinatii, planificarea si pregatirea bagajelor, parintii mai au o grija: cea financiara.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cine nu isi doreste o vacanta in care sa isi poata cumpara tot ce isi doreste sau sa ii indeplineasca micutului toate poftele?  Cu totii visam la acea saptamana lipsita de griji si plina de rasfat. Iar acum este posibil sa aduci la realitate acest vis cu ajutorul Cardului Destept de Cumparaturi de la Banca Romaneasca, pe care il poti folosi la achitarea cumparaturilor atat in tara, in strainatate, sau pe internet cu acelasi comision: 0%.

Dar lipsa comisionului la cumparaturi nu este singurul atu al acestui card. Pentru ca ar trebui sa ne bucuram tot timpul de vacanta, nu doar cateva zile pe an, la Cardul Destept de Cumparaturi ai cea mai generoasa perioada de creditare, de pana la 61 de zile fara dobanda, ai varianta de plata in rate automate fara dobanda, iar pentru cumparaturile facute esti rasplatit asa cum iti doresti. Strangi punctele bonus primite (la fiecare 2 lei cheltuiti primesti 1 punct bonus), rasfoiesti catalogul MasterCard si iti alegi cum vrei sa fii rasplatit.

Si pentru ca fiecare membru al familiei sa se poata bucura din plin de cumparaturi, beneficiezi de pana la 2 carduri suplimentare gratuite pentru utilizatorii desemnati. Iar modalitatile de rambursare sunt variate, putand sa optezi pentru oricare dintre ele ti se potriveste, inclusiv auto-debit.

Avand cea mai extinsa retea de acceptare, de peste 29 de milioane de locatii in intreaga lume, Cardul Destept de Cumparaturi este aliatul ideal pentru vacante reusite si familii fericite. Pregatiti bagajele si bucurati-va de o vacanta asa cum v-ati imaginat!
Fara comentarii

Lasa un comentariu