Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului – workshop bebelu

Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului – workshop bebelu

workshop_gravideVenirea bebelusului este un eveniment important pentru toata familia, iar pregatirile incep cu cateva saptamani sau chiar luni inainte. Viitoarea mamica incepe sa colinde magazinele dupa lucrurile necesare celui mic si incepe sa-si pregateasca bagajul de maternitate. Dar asta nu e tot. Si pregatirea teoretica este la fel de importanta.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dragi viitori si proaspeti parinti va asteptam la workshopul bebelu – „Pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului”, ca sa interactionati cu specialistii nostri in nastere si puericultura si nu in ultimul rand ca sa obtineti toate informatiile pentru o nastere usoara.

Vania Limban, moasa independenta la Active Family Center, va fi alaturi de noi si ne promite cel mai inventiv si fun ” Mama & Bebe Fit Show” din aceasta vara. Gravidele si mamicile vor avea parte de exercitii ”live” de “perineum fit” cu mini ball si demonstratii intr-o cada cu apa cu ceea ce trebuie sa cuprinda un program de tonifiere & spa bebe.

Reusita unei nasteri naturale si a unei vieti intime normale dupa depind foare mult de tonifierea perineului. Gimnastica intima “perineum fit” trebuie practicata de orice gravida care vrea sa nasca cu perineu intact, ca si de orice mama care si doreste alte nasteri la fel, dar si fara aparitia primei “picaturi chinezesti” a incontinentei urinare dupa nastere.
Reusita unui bebelus sanatos depinde de mamica lui si inca din primele zile de viata este strans legata de folosirea masajului & gimnasticii & spa-ului pentru bebelus. Cu alte cuvinte “baby home spa” acasa la bebelus, un program pe care orice mamica & tatic ar trebui sa-l cunoasca si sa-l practice.

Bebe Concept, reprezentata de Anemary Solomon, specialist Maxi Cosi in siguranta auto, va va introduce in tema “Prima calatorie a bebelusului cu autovehiculul”si va oferi premii consistente participantilor. Premii oferite de Bebe Concept in cadrul tombolei: 3 kituri de siguranta Safety1. Toate gravidele vor primi o cutie de tampoane cu 32 bucati Bebe Confort.

premiu safety (2)

Va invitam miercuri, 13 august, ora 18, la Jubile Primaverii, Str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sect. 1, Bucuresti, ca sa interactionati cu specialistii nostri.

Workshopul este adresat gravidelor si proaspetilor parinti.

Toti participantii inscrisi vor avea parte de cadouri surpriza din partea sponsorilor. In plus aveti posibilitatea sa participati la tombola bebelu.ro unde va asteapta premii consistente. Participarea este gratuita, dar bebelu.ro isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi, completarea formularului de mai jos este obligatorie.

[customcontact form=72]
Fara comentarii

Lasa un comentariu