Prelevare de celule stem inclusa in pachetele de nastere, la maternitatea Arcadia...

Prelevare de celule stem inclusa in pachetele de nastere, la maternitatea Arcadia din Iasi

0

Maternitatea Arcadia din Iasi a lansat noi pachete de nastere, in care este inclusa prelevarea de celule stem. Prin aceasta completare a serviciilor sale, Arcadia vine in intampinarea nevoilor si dorintelor tinerelor familii, care sunt preocupate sa protejeze pe termen lung sanatatea copilului lor si care, in acord cu cercetarile actuale, vad in celulele stem o sansa de vindecare in peste 80 de boli grave ce pot aparea pe parcursul vietii.

nou-nascut
nou-nascut

Pe langa avantajele medicale, noile pachete de nastere ofera si avantajul unor importante reduceri de pret, astfel incat usureaza efortul financiar al familiei si faciliteaza accesul simultan atat la servicii medicale si de ingrijire impecabile pentru nastere, cat si la prelevare de celule stem.

Oferta pachetelor de nastere cu dublu beneficiu este lansată de Maternitatea Arcadia în colaborare cu Cord Blood Center.

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de emotie si bucurie in viata familiei, dar si un moment de reflectie, in care viitorii parinti isi constientizeaza si asuma noile responsabilitati. Sanatatea copilului devine prioritatea absoluta. Pentru aceasta, Maternitatea Arcadia ofera resurse complete: servicii de urmarire a sarcinii si a evolutiei fatului, cele mai bune servicii medicale pentru nastere, tot ceea ce este necesar dupa nastere pentru sanatatea bebelusului, inclusiv solutii diverse pentru screeningul metabolic, monitorizarea si evaluarea nou-nascutului, vaccinari etc. Acum, acestor servicii li se adauga prelevarea de celule stem, inclusa in pachetele de nastere, la un singur pret.

Pachetele de nastere cu recoltare inclusa sunt valabile atat pentru nasterea naturala, cat si pentru nasterea prin cezariana. In oricare dintre cazuri, parintii pot alege intre patru variante diferite de recoltare, in functie de tipul probelor biologice prelevate pentru celulele stem. Detalii complete despre aceasta oferta si despre toate avantajele si facilitatile disponibile in Maternitatea Arcadia Iasi pot fi obtinute la Biroul Consiliere Pacienti din incinta spitalului, in str. Cicoarei nr.2, tel. 0232 202002.