Premiera medicala de transplantare celule stem

Premiera medicala de transplantare celule stem

0
doctor-celule-stem (http://stemcellumbilicalcordblood.com)

doctor-celule-stem (http://stemcellumbilicalcordblood.com)Imediat dupa aflarea vestii ca veti deveni parinti trebuie sa aveti in vedere anumite aspecte legate de sanatatea celui mic. Printre acestea putem enumera si transferul de celule stem si pastrarea acestora in banci destinate unor astfel de celule.

Asadar, daca va ganditi sa ii faceti un bine copilului dumneavoastra si sa ii acordati un drept la viata mai tarziu, atunci cand sanatatea acestuia i-ar putea fi pusa in  pericol, nu ezitati sa contactati specialistii specializati in  astfel de recoltare. Cel mai minunat cadou ar putea fi considerata investitia in sanatate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Potrivit studiilor se apreciaza ca in Romania anual exista circa 1500 de copii bolnavi de leucemie, peste 400 de copii care sufera de betatalasemie majora si circa 3200 de copii care sufera de sindromul Hodgkin. O mare parte dintre acestia pot fi salvati daca se apeleaza inca de la nastere la un astfel de transfer de celule.

Cord Blood Center se ocupa in prezent de programul de transplant fraternar, o exclusivitate in domeniul medical din Romania.

In acest fel, acest centru incearca sa ajute copii bolnavi de asemenea boli grave, necrutatoare in fata suferintei copiilor. Fiind afectiuni care se trateaza cu ajutorul transplantului de celule stem, centrul incearca sa puna la dispozitie astfel de servicii in mod gratuit parintilor aflati in imposibilitate de a suporta costurile atat de ridicate.

Iata serviciile oferite gratuit de acest centru:

  • servicii de banking de sange placentar;
  • testarea compatibilitatii imunologice Hla intre donator si primitor;
  • servicii de informare.Fara comentarii

Lasa un comentariu