Premierea Pasaport pentru cultura la Bucuresti Mall

Premierea Pasaport pentru cultura la Bucuresti Mall

poze-bucuresti-mall-1

Picture 1 of 3

În dupa-amiaza de sambata, 1 februarie 2014, la Bucuresti Mall, timp de aproape trei ore, echipa Pasaport pentru cultura s-a distrat alaturi de elevi, profesori, inspectori scolari si parinti din Bucuresti si Ilfov.

Atmosfera, de-a dreptul efervescenta, a fost întretinuta de actorul Voicu Hetel, de la Teatrul Ion Creanga. Avandu-l pe acesta ca maestru de ceremonii, echipa Pasaport pentru cultura a organizat, deja clasicele, concursuri de cultura generala, foarte apreciate de toti elevii.

Alaturi de noi, au fost prezente si mascotele de la Dragoni.ro, Ada si Ado, care au facut fotografii si s-au distrat împreuna cu elevii. De asemenea, Ada si Ado au daruit minidragoni de plus spre deliciul tuturor copiilor. Ne-am bucurat de momentele artistice oferite de Liceul cu program sportiv din Clinceni, de Scoala gimnaziala Regele Mihai I din sectorul 6 si de Scoala gimnaziala nr. 56 Jose Marti din sectorul 2. Smaranda Gabudeanu, actor al Asociatiei PETEC, a interactionat cu elevii prezenti la eveniment, prin intermediul unui atelier de lucru denumit Perseu si Meduza, inspirat din Legendele Olimpului.

Tot în cadrul acestui eveniment, a fost lansata tema lunii februarie, Luna limbii materne, unde elevii vor putea realiza lucrari cu tema Limba, comoara de pret a fiecarui popor. Si pentru ca ne place sa fim darnici si solidari, am invitat membrii campaniei Sa-ti citesc o poveste, alaturi de fondatorul ei, doamna Diana Fericel, sa-i felicitam pentru initiativa lor. Cu aceasta ocazie le-am oferit 20 de carti de povesti si 70 de pachete cu dulciuri, pentru copiii bolnavi din spitalele bucurestene si cele din tara.

Evenimentul a continuat în aceeasi nota joviala si optimista, cu premierea celor 18 elevi, care au realizat cele mai bune lucrari în lunile octombrie, noiembrie si decembrie din Bucuresti si Ilfov, a profesorilor care s-au implicat în proiectul Pasaport pentru cultura si a scolilor cu cele mai frumoase activitati.

Am participat astazi la evenimentul organizat de dumneavoastra si pot sa va felicit pentru ceea ce faceti. Copiii si parintii care au participat au fost super încantati. Va multumesc în numele lor si al meu. Va doresc un sfarsit de saptamana linistit.” Prof. Marian Magdalena, Scoala Gimnaziala