"Prieteni sau adversari", in premiera la Disney Channel

"Prieteni sau adversari", in premiera la Disney Channel

0
ZENDAYA, BELLA THORNE

124061_D_0412

Picture 1 of 2

Vedetele
 “Totul Pentru Dans”, Bella Thorne si Zendaya Coleman, de la cele mai bune prietene au ajuns la adversare in noul film original de la Disney Channel.

PREMIERA ÎN ROMÂNIA PE 28 APRILIE, LA 10:30, PE DISNEY CHANNEL –

Tinerele vedete Bella Thorne şi Zendaya, din serialul de succes de la Disney Channel Totul pentru Dans, interpretează rolurile principale în noul film original de la Disney Channel, Prieteni sau Adversari, care va avea premiera pe 28 aprilie, la 10:30 pe Disney Channel Romania. Prieteni sau Adversari este primul film original de la Disney Channel pentru cele două actriţe principale care îşi fac debutul alături de cealaltă actriţă principală, Stefanie Scott din Bobocii Isteţi de la Disney Channel.

Având premiera la Disney Channel SUA pe 13 ianuarie, Prieteni sau Adversari a captivat audienţele, ocupând prima poziţie în acea săptămână în rândul copiilor cu vârste între 6-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani.* Abordând teme cum ar fi sinceritatea faţă de sine, urmarea visurilor şi celebrarea familiei şi prieteniei, Prieteni sau Adversari urmăreşte vieţile a trei perechi de prieteni a căror relaţie trece de la bine la rău şi invers.

 

Cele mai bune prietene Halle (Zendaya Coleman) şi Avalon (Bella Thorne) sunt autoarele unui blog de modă şi li se oferă oportunitatea de a-şi transforma blogul Geekly Chic într-o revistă, dar prietenia le este pusă la încercare atunci când află că doar una dintre ele poate să rămână senior editor la noua publicaţie. Fetele trebuie să uite de prietenia lor şi să concureze una împotriva celeilalte pentru post, trebuind în cele din urmă să decidă ce este mai important pentru ele.

Filmul urmăreşte şi povestea lui Jake şi a câinelui său iubit, Murray, o pereche inseparabilă a căror prietenie ia sfârşit atunci când apare în scenă noul partener al lui Jake pentru un proiect ştiinţific, Julianne, şi captează atenţia lui Jake. Murray îşi dă seama rapid că este vorba de un impostor şi încearcă să dea în vileag intenţiile secrete ale Juliannei înainte de a pierde prietenia lui Jake pentru totdeauna.

O ultimă poveste ne-o prezintă pe băieţoasa Savannah care este de acord să facă schimb de vieţi cu noua sa prietenă bogată, Emma, cu care seamănă fizic. Cele doua fete îşi dau seama curând că viaţa de cealaltă parte nu este tot ceea ce pare a fi, atunci când intervin băieţii între ele şi trebuie să înveţe nu doar să îşi rezolve diferenţele de opinie, ci şi să rămână sincere faţă de sine.

Bella Thorne şi Zendaya interpretează rolurile lui Avalon Greene şi Halley Brandon alături de Stefanie Scott în rolul Juliannei, Mary Mouser (Body of Proof) în rolurile Savannah si Emma, Nick Robinson (Melissa and Joey) în rolul lui Jake Logan şi Winston în rolul câinelui Murray.