Prima ora dupa ce te trezesti iti poate strica ziua. 8 moduri cum sa incepi ziua cu energie

mama poze1Nu ai energie, nu poti da randament la aproape nimic din ce vrei sa faci pe durata unei zile. Energia insa nu ne pica din cer si nici sa ne lamentam nu duce la cresterea tonusului nostru. Energia ti-o poti aduna cu grija tu insuti, in functie de ce faci benefic pentru tine, constient, pas cu pas.

Momentul diminetii este crucial pentru un nou start bun. Mai mult, prima ora este decisiva pentru intreaga zi. Ce faci in aceasta prima ora dupa ce deschizi ochii te poate ajuta sa arati si sa te simti excelent intreaga zi.

Cercetatorii dovedesc fara nici un dubiu faptul ca felul in care te trezesti iti afecteaza energia si buna dispozitie a intregii zile. Energia cu care functionam este precum combustibilul unui autoturism: e important sa stim cum sa ne alimentam celulele cu noi portii de energie ca sa avem parte de forta si starea de bine de a face fata unei noi zile, atat pentru noi cat si pentru cei dragi care au nevoie de noi in forma maxima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/relaxare-si-wellness/prima-ora-dupa-ce-te-trezesti-iti-poate-strica-ziua-8-moduri-cum-sa-incepi-ziua-cu-energie/

 

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare