Prinde ultimele zile din promotia de primavara cu Aptamil Junior si Bebe...

Prinde ultimele zile din promotia de primavara cu Aptamil Junior si Bebe Bucovina

0

Aptamil Junior si Bebe Bucovina au pregatit o surpriza speciala pentru juniorul tau si te asteapta în reteaua de farmacii HelpNet, pana pe 31 martie, sa prinzi promotia de primavara! 

La fiecare 2 pachete de Aptamil 1 an+, Aptamil 2 ani+ sau Aptamil Junior 3 ani+ cumparate, primesti cadou o apa minerala naturala plata oligominerala Bebe Bucovina, în ambalaj ultra-igienic de 5l, perfecta pentru a-i prepara juniorului tau lapticul preferat. Asa ca grabeste-te, mai ai la dispozitie doar cateva zile!

Apa Bebe Bucovina, cu o compozitie echilibrata si stabila, vine într- un ambalaj cu adevarat inovator, usor de transportat si de depozitat, dar mai ales usor de folosit. Datorita proprietatilor speciale dar si ambalajului ultra igienic, apa Bebe Bucovina este certificata si recomandata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Russescu” ca fiind potrivita pentru pregatirea hranei bebelusilor.

Pentru mai multe detalii despre promotii, te invitam sa accesezi site-ul www.nutricia.ro. În plus, nu uita ca poti contacta gratuit Expertii NUTRICIA pentru informatii despre nutritia si îngrijirea copilului tau, produsele si promotiile NUTRICIA* la 0800 672 888 sau [email protected]

*NUTRICIA sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, în paralel cu alimentatia diversificata. Înainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.