Diana Bisinicu la BEBELU

Diana Bisinicu la BEBELU

0

workshop-pentru-parinti-marca-bebelu-300x300Diana Bisinicu a fost invitat de onoare la workshop-ul bebelu.ro – “Bolile copilului mic – inventar anual”, organizat in data de 25 martie 2014, ora 17.30, la Jubile the Ballroom Primaverii.

Gazda reality show-ului “Cand vine barza” (Euforia TV), difuzat in fiecare sambata, ora 20.00, Diana Bisinicu, impreuna cu echipa de filmare au ajuns la workshop-ul bebelu.ro, interesata de tema propusa de organizatorii evenimentului – Bolile copilului mic – Inventar anual.

“Imi face o deosebita placere ca sunt in aceasta seara alaturi de cei mai buni, interesati de cresterea si ingrijirea copiilor nostri. Mai inainte de a fi aici in calitate de producator al emisiunii “Cand vine barza” difuzata pe Euforia TV in fiecare sambata, la ora 20.00, sunt mama unei fetite minunate. Cunosc preocuparile proaspetilor parinti, mai ales pentru ca ma confrunt zilnic cu foarte multe probleme legate de cresterea Rianei”, a mentionat Diana Bisinicu.

La workshop-ul bebelu.ro “”Bolile copilului mic – inventar anual” a participat un numar mare de parinti interesati de modalitatile de preventie ale celor mai comune afectiuni, afland de la specialistii nostri o serie intreaga de informatii utile legate de sanatatea propriului lor copil.

“Rinitele sunt cele mai comune afectiuni ale primaverii. Acestea nu trebuie sa ingrijoreze intotdeauna, insa este indicat ca parintii sa tina cont de simptome, sa mearga la medic ori de cate ori au o suspiciune de imbolnavire a copilului lor. Prezenta specialistului este obligatorie in etapele de crestere ale copilului mic, mai ales ca parintii sunt necunoscatori in tainele ingrijirii bebelusului”, a precizat dna. dr. Elena Dan, medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, reprezentant al Bambino Medical Center.

Dr. Liliana Calapod, medic primar pediatru al Centrului Medical Academica le-a vorbit celor prezenti despre profilaxia rahitismului si importanta vaccinarii copilului.

“Copilul trebuie vaccinat obligatoriu. Parintii vor trebui sa respecte indicatiile medicilor, vaccinandu-si copiii impotriva celor mai grave afectiuni – tuberculoza, varicela, poliomelita, rubeola, pneumococ, rotavirus – sunt doar cateva dintre cele mai periculoase… In plus, nu va trebui sa neglijam nici doza zilnica de vitamina D, importanta pentru sanatatea sistemului osos al copilului”, a precizat dr. Liliana Calapod.

Si pentru ca atmosfera sa se transforme intr-una calda si prietenoasa, Beautyferia in parteneriat cu Barochia au realizat o frumoasa prezentare de moda cu copiii Casei de Balet Giselle, transformandu-le in mici printese.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment: Beautyferia, Barochia, Bambino Medical Center, Jubile The Ballroom Primaverii, www.petrecerifantastice.ro, www.inchirierejucarii.ro, Arlechino Magic Show, www.nosugarshop.ro, Centrul Medical Academica, Metropolitan Life Asigurari, Uriage.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Bebelu,  revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.