Program gratuit pentru mamele care vor să-și transforme hobby-ul în afacere

România ocupă un îngrijorător loc 77 din 145 de țări privind inegalitatea între sexe, iar specialiștii prevăd că, la nivel mondial, aceste decalaje între bărbați și femei ar putea dispărea abia după 118 ani, potrivit unui studiu realizat de World Economic Forum.

Studiul internațional a luat în calcul participarea economică și oportunitatea, realizările educaționale, speranța de viață și puterea politică.

În acest context, Asociația Happy Moms, condusă de lect. univ. Dana Lupșa, doctor în management, a încurajat peste 6000 de femei din România, majoritatea dintre ele tinere mămici, să pornească pe drumul antreprenoriatului.

Începând de astăzi, 15 iunie, asociația demarează, în comunitățile din toate orașele în care activează, un program gratuit de dezvoltare, promovare și conexiune ale afacerilor, pentru a susține și mai profund comunitățile de femei-antreprenoare.

Programul constă în 7 săptămâni tematice dedicate afacerilor – de la networking și conectare, la promovare, de la răspunsuri oferite exclusiv de specialiști, la bugete personale, de la dezbateri cu psihologi pe teme de business feminin, la recomandări și articole utile, venite tot de la specialiști.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare