Programeaza-te pentru un control gratuit al alunitelor

[imagebrowser id=1727]Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza in 32 orase din tara in perioada mai-iunie 2014 Zilele Protectiei Solare. Campania are ca scop controlul gratuit al alunitelor suspecte (care si-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) si educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare.

Pentru programare la cel mai apropiat medic dermatolog, consultati www.protectiasolara.ro.

Zilele Protectiei Solare 2013, in cifre:
120 de doctori
20 de orase
4000 de brosuri despre melanom si esantioane de protectie solara
2000 de pacienti controlati
36 de melanoame suspectate
16 melanoame indepartate chirurgical
11 carcinoame
425 de pacienti de reexaminat anul urmator

„Anul trecut, intr-o campanie de numai 3 saptamani, am schimbat radical soarta a 16 oameni. Numarul cazurilor de melanom a fost alarmant, de aceea suntem convinsi ca proiectul nostru trebuie sa devina anual.” spune Miruna Biziniche Brand Manager La Roche-Posay Romania.

Desi melanomul malign este una din cele mai agresive tumori, 90% dintre cazurile depistate la timp sunt vindecabile¹. E timpul ca romanii sa isi dea seama cat de important este sa foloseasca protectia solara. Un studiu recent arata ca 30% dintre romani nu folosesc niciodata protectie solara²; si asta in conditiile in care 35% dintre cazurile de melanom incurabil din Europa sunt in Europa Centrala si de Est³. De asemenea, un studiu efectuat pe o durata de 15 ani in Australia arata ca persoanele care au aplicat zilnic un produs de protectie solara au avut un risc mai scazut de aparitie a melanomului.

De 30 de ani, La Roche-Posay este implicat alaturi de comunitatea stiintifica pentru a promova protectia solara in lume. De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaboreaza cu dermatologi la nivel international pentru a crea produse de ingrijire si machiaj, avand la baza apa termala La Roche-Posay. Peste 25.000 de medici din intreaga lume recomanda zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare