De la Andersen la Vrajitorul din Oz: o serie de noi ateliere interactive de teatru si psihodrama pentru copii si parinti

Programul evenimentelor sustinute de Teatrul Ion Creanga în Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Nationala a Romaniei (Bd. Unirii, nr. 22) continua în luna mai cu o serie de ateliere interactive de teatru si psihodrama pentru copii si parinti, coordonate de psihoterapeutul Catalina Hetel si actorul Voicu Hetel.

Cele trei ateliere propuse spre desfasurare în fiecare zi de joi a lunii mai vor aborda tematici si povesti diferite, cei doi coordonatori urmarind sa stimuleze, prin intermediul rolurilor si exercitiilor teatrale atat imaginatia copiilor, cat si creativitatea si spontaneitatea acestora. Totodata, aceste exercitii le ofera copiilor ocazia de a explora si cultiva o gama larga de modalitati artistice de expresie si abilitati de comunicare. Activitatile, organizate în parteneriat cu Asociatia Culturala „Teatrul din podul meu” se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa între 5 si 10 ani, dar si parintilor acestora, care vor participa la finalul atelierelor la discutii moderate de psihoterapeutul Catalina Hetel.
Biletele pentru primul atelier – „Feerie si magie pe o tema de Andersen – Degetica” – care va avea loc pe data de 15 mai, au fost puse deja în vanzare la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga, precum si în reteaua Eventim: online, pe site-ul www.eventim.ro, si la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Humanitas si Carturesti. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

PROGRAMUL ATELIERELOR
coordonate de Catalina Hetel si Voicu Hetel
Joi, 15 mai, ora 18.00 / Ludoteca
„Feerie si magie pe o tema de Andersen – Degetica”
Joi, 22 mai, ora 18.00 / Ludoteca
„Sapte pitici, sapte personalitati”
Joi, 29 mai, ora 18.00 / Ludoteca
„Aventuri pe cararea de caramizi galbene”
Un atelier cu si despre emotii, dupa „Vrajitorul din Oz”.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare