Programul Disney Channel de Sarbatori

Programul Disney Channel de Sarbatori

0
disney

disneyIncepand de duminica, 18 decembrie Disney Channel are o grila speciala de programe dedicate Craciunului!

Prinde episoadele triple din serialele tale preferate in fiecare zi a saptamanii la 08:10 si 20:00 incluzand “Magicienii din Waverly Place”, “Bafta Charlie”, “Sunt in formatie”, “Totul pentru Dans”, “Kid Vs Kat”, “O viata minunata pe punte” and “Phineas si Ferb”.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Nu pierde nici inserturile despre noul serial de la Disney Channel, “Jessie” de miercuri, 21 decembrie la 12:00. De asemenea poti urmari episoade noi din “Ce viata minunata pe punte”, “Zeke si Luther”, “Kick Buttowski” si episoade duble din toate serialele tale preferate in tot timpul saptamanii.

Urmareste redifuzarile Disney Junior din “Clubul Mickey Mouse” “Choo Choo Express”, “Agentul Special Oso “Luminile de sarbatoare” si “Mini-aventurile lui Winnie de Plus” in weekend-ul de Craciun (24 si 25 decembrie) la 14:00.

Cu un film in fiecare zi a saptamanii la  09:30, se gaseste ceva pe gustul fiecaruia: “Mulan”, “Masini”, “Prietenii zapezii”, Printesa ghetii”, “Bafta Charlie: Filmul” si “Phineas si Ferb: in a 2-a Dimensiune”.

Urmareste programul special de sarbatori de la Disney Channel incepand de duminica, 18 decembrie la 10:30, incluzand episoade speciale de Craciun si multe din filmele tale preferate de la  Disney.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu