Pulpa de miel cu cimbru si rozmarin

Pulpa de miel cu cimbru si rozmarin

0

Carnea preparata in acest mod este excelenta. O reteta simpla, dar bogata in arome si gust. Asa ca, de ce sa va complicati?

Ingrediente:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

1,8 kg pulpa de miel
2 linguri ulei de masline
5 dl vin alb
4 linguri jeleu de mere
rozmarin proaspat
cimbru proaspat
sare
piper negru, proaspat macinat
Instructiuni (gatitul cu cuptorul obisnuit):

Lasati carnea de miel sa stea la temperatura camerei aproximativ o ora. Asezati doua crengute de rozmarin intr-o tava adanca. Curatati frunzele de la restul de rozmarin si cimbrul, presarandu-le pe un tocator. Frecati carnea de miel cu uleiul, sarea si piperul si apoi rulati cu ierburile. Puneti carnea in tava. Setati cuptorul la 190˚C si preparati circa 14-15 minute, daca doriti sa fie carnea mai frageda sau 20 de minute, daca doriti sa fie bine preparata.

Gatitul cu Inspiro:

Lasati carnea de miel sa stea la temperatura camerei circa o ora. Asezati doua crengute de rozmarin intr-o tava adanca. Curatati frunzele de la restul de rozmarin si cimbrul si presarati-le pe un tocator. Frecati carnea de miel cu uleiul, sarea si piperul si apoi rulati cu ierburile. Puneti carnea in tava. Setati cuptorul Inspiro pe Roasting, Beef/game/lamb, lamb joint.

Sursa: www.casamea.ro




Fara comentarii

Lasa un comentariu