Readers Cafe se muta la Biblioteca Centrala Universitara

Readers Cafe se muta la Biblioteca Centrala Universitara

0
Decor-Readers

Decor-ReadersReaders Cafe se muta la Biblioteca Centrala Universitara in perioada 14 şi 15 mai, initiindu-se Noaptea Muzeelor. Cu această ocazie, bistro-ul Readers Café se va muta în Bibliotecii Centrale Universitare, creând un spaţiu care va reda fidel  atmosfera localului.

 

“Toţi cei care ne-au trecut pragul au apreciat locul de lectură pe care îl avem şi s-au bucurat de cărţile bune pe care le-au găsit în biblioteca noastră. Astfel, datorită legăturii strânse pe care Readers Café o are cu lumea cărţilor ideea de a ne implica în proiectul BCU a venit natural.”, a spus Cristina Nicolaescu, Managing Partner Readers Café.

De amenajarea spaţiului Readers Café din interiorul Bibliotecii se vor ocupa chiar arhitecţii care au creat bistro-ul Readers Café: “Vizitatorii care vor trece prin colţişorul nostru vor descoperi sau vor recunoaşte atmosfera unică din Readers Café împreună cu elementele sale definitorii precum fotoliul Hello realizat de designerul Flemming pentru Kylie Minogue.”, a declarat Liliana Ghiţău, Managing Partner Readers Café.

În spaţiul dedicat bistroului Readers Café din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare vizitatorii îi vor putea asculta live pe Doriana Tudoran (voce), Munteanu Ştefan (saxofon) şi Burcă Alexandru (pian) şi se vor delecta cu prăjiturile preparate de Readers Café: “Dulciurile noastre sunt “vedetele” meniului Readers Café. Am vrut să le aducem la Noaptea Muzeelor pentru un plus de energie, de care vizitatorii sigur vor avea nevoie. Va fi totuşi o noapte lungă.”, a spus Anca Mitu, Managing Partner Readers Café.