Remediul eficient impotriva caderii parului

Remediul eficient impotriva caderii parului

0

Considerat o arma a seductiei si a frumusetii, parul sanatos si puternic devine deseori un ideal greu de atins, mai ales atunci cand ne confruntam cu pierderea lui. Specialistii afirma ca este normala o cadere a circa 100 de fire zilnic, insa ce se intampla daca acest numar este mult mai mare?

Subtierea firului de par si caderea abundenta sunt probleme care afecteaza atat barbatii, cat si femeile si poate fi cauzata de mai multe motive: scaderea brusca in greutate, perioada de dupa sarcina, dezechilibrele hormonale, alimentatia saraca in vitamine, schimbarea anotimpurilor, dar si factorii de mediu sau produsele de styling.

Pentru mii de fire de par sanatoase, fortifiate si pline de viata, te poti baza pe puterea extractelor naturale din gama cu Chinina si Vitamina B de la Herbosophy.

Avand 96% ingrediente de origine naturala, Samponul si Balsamul Herbosophy cu extract de chinina au actiune fortifianta asupra radacinii firului de par, reusind sa ii redea vitalitatea.

Extractul de chinina are efecte pozitive impotriva caderii parului, datorita imbunatatirii circulatiei sanguine la nivelul scalpului, asigurand conditii ideale pentru fortifierea firelor.

Produsele Herbosophy sunt hipoalergenice si nu contin substante daunatoare ca parabeni, silicon, SLS sau uleiuri minerale.

Herbosophy Balsam chinina Herbosophy Sampon ChiniaPret:

Herbosophy balsam extract chinina 150ml = 16,49 lei

Herbosophy sampon extract chinina 250ml = 17,49 lei

Herbosophy sampon extract chinina 400ml = 20,99 lei

Mentine parul revitalizat si puternic cu Herbosophy – Extrase din natura!

Pentru mai multe detalii si informatii despre gama, puteti accesa www.herbosophy.com sau https://www.facebook.com/Herbosophy.Romania

 

sursa foto: sparkleeve.com