Revista Bebelu – editia de martisor

Revista Bebelu – editia de martisor

0

coperta bebelu 03În luna martisorului, un nou numar al revistei Bebelu încearca sa te surprinda, aducandu-ti informatia pe care ti-o doresti, devenindu-ti astfel un bun aliat în cresterea propriului tau copil.

O zi din viata Familiei Regale nu pare a fi cel mai simplu lucru din lume. Cu toate acestea, revista Bebelu a reusit sa patrunda in casa Altetelor Sale Regale Printul Paul si Printesa Lia, surprinzand astfel cele mai frumoase ipostaze de familie, lasând deoparte controversele istoriei si urmarindu-i în calitate de proaspat parinti.

În numarul 4 al revistei Bebelu poti afla totul despre cauzele astmului bronsic, prevenirea obezitatii copilului, gestionarea acceselor de furie ale micutului, beneficiile sigilarii dentare, prima vizita le medicul pediatru, tratamentul infertilitatii de cuplu, intoarcerea la alaptare dupa o pauza, ingrijirea dupa nastere, durerile de crestere ale scolarului, inteligenta copilului, rolul magneziului pentru sanatatea organismului. În plus, revista Bebelu îti ofera in aceasta editie o varianta utila de petrecere a timpului liber – o „promenada” în mall.
Ambitia unor copii talentati – Andra si Razvan Gogan ii incurajeaza pe parinti sa creada în visul micutilor lor de a deveni mici vedete.

Rubrici:
PaRINTI CELEBRI– Cele mai cunoscute personalitati mondene vor fi alaturi de tine editie de editie pentru a te îndruma, oferindu-ti un sfat din experienta lor de parinte.
SARCINA SI NASTEREA- este un capitol destinat celor 9 luni de viata intrauterina. Vor fi prezentate informatii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcina, evolutia fatului pe parcursul celor noua luni, analize necesare, alimentatie, sanatate, pregatire pentru nastere. Tot aici puteti gasi informatii pretioase dedicate nasterii si recuperarii postpartum.
BEBELUSUL ÎN PRIMUL ANISOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alaptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima baita, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii.
COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat cresterii si îngrijirii copilului din primul an si pâna la vârsta scolara. Mamicile vor reusi sa afle cum anume sa se descurce cu propriul copil, cum sa îl îngrijeasca în asa fel încât sa creasca perfect sanatos.
SCOLARUL – este un capitol captivant în care poti afla cum sa îti educi copilul în asa fel încât sa poti obtine performante scolare sigure.
FAMILIA – este un capitol destinat vietii de familie ce contine o serie întreaga de sfaturi eficiente.
COPII TALENTATI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valorisi ai tarii.
ÎNVATa Sa PREVII! – în fiecare numar al revistei vor fi prezentate solutii de prevenire a anumitor probleme de sanatate ce pot afecta atât viata copiilor, cât si pe cea a parintilor.

Revista Bebelu apare în data de 16 a fiecarei luni, fiind tiparita într-un tiraj ridicat, pe hârtie de cea mai înalta calitate, beneficiind de un layout de exceptie, distribuita în tara la pretul de 7,99 lei.
Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Bebelu, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.