Curs gratuit de puericultura, atestat pentru tatici

Curs gratuit de puericultura, atestat pentru tatici

curs chicco 10 aprilie 2014-refacutOrice viitoare mamica asteapta cu nerabdare momentul magic in care isi va tine puiul la piept si se gandeste cu drag la primele zile impreuna.

Ca sa fii pregatita pentru marea intalnire cu bebelusul tau, Chicco in parteneriat cu Bebelu.ro invita gravidutele la cursul gratuit de puericultura sustinut de Anca Balasoiu, moasa licentiata si coordonator la Scoala Mamei de la Maternitatea Bucur.

Gravidutele sunt asteptate impreuna cu viitori tatici, care vor primi la sfarsitul cursului atestatul ce le acorda dreptul la 10 zile de concediu platit, dupa nasterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000.

Agenda cursului va cuprinde:
– Anatomia si fiziologia sarcinii, alimentatia in sarcina
– Ingrijirea mamei in primele saptamani acasa
– Bagajul de spital
– Ingrijirea nou-nascutului – demonstratii practice
– Alaptarea

Pentru ca numarul participantilor este limitat v-am pregatit 4 zile in care puteti participa la acest curs. Asadar, dragi gravidute, va asteptam alaturi de partenerii vostri la cursul gratuit de puericultura in oricare din zilele 1, 2, 3 sau 4 aprilie. Numarul maxim de participanti la un curs este de 13 gravide insotite de partenerii lor.

Cursurile se organizeaza in sediul magazinului Chicco din strada Ceaikovski nr.7, sector 2, Bucuresti, in zilele de 1, 2, 3 si 4 aprilie 2014, intre orele 18 – 20:30.

Participarea este gratuita, dar bebelu.ro isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi, completarea formularului de mai jos este obligatorie. 

[customcontact form=60]