S-au pus in vanzare biletele la Festivalul International de Teatru pentru Copii...

S-au pus in vanzare biletele la Festivalul International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”

Teatrul Ion Creanga a definitivat programul celei de-a IX-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti” si a pus in vanzare biletele si abonamentele.

 

Cover_FB_Festivalul_International_de_Teatru_pentru_CopiiInitiat in anul 2005, de catre Cornel Todea, Festivalul isi propune sa fie un program complex de educatie teatrala, culturalizare si formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri si ateliere de teatru. Ca recunoastere a valorii sale, festivalul a primit titulatura de Festival ASSITEJ – Asociatia Internationala a Teatrelor pentru Copii si Tineret – cea mai prestigioasa organizatie mondiala de profil.

Intre noutatile acestei editii a festivalului, am putea numi si extinderea selectiei in randul teatrelor a caror activitate se adreseaza, cu predilectie, publicului matur, dar in repertoriul carora se gasesc si spectacole pentru copii: Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul de Opereta „Ion Dacian”. Pe langa reprezentatiile de la Sala Rapsodia, de pe strada Lipscani, actualul si temporarul sediu al Teatrului Creanga, publicul se va putea intalni cu oaspeti veniti din Marea Britanie, Belgia, Franta, Italia si Bulgaria, sau din Oradea, si pe scenele de la Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Excelsior, in spatiile oferite reprezentatiilor de Centrul Cultural UNESCO „Nicolae Balcescu”, Gradinita Miruna, Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu”, Scoala Gimnaziala „Elena Vacarescu”.

Biletele si abonamentele au fost deja puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creanga (sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr.53, program de miercuri pana duminica) si a teatrelor partenere. Acestea au preturi foarte mici, astfel incat intreaga familie sa se poata bucura, impreuna, de povestile copilariei. Mai multe detalii despre programul reprezentatiilor si al casei de bilete, precum si tarife, puteti afla de pe site-ul: www.fitc.ro, www.teatrulioncreanga.ro si de pe pagina de Facebook/FestivalTeatrupentruCopii.