S-au reluat înscrierile pentru FIV2 –„O şansă pentru cuplurile infertile” etapa 2020

S-au reluat înscrierile pentru FIV2 –„O şansă pentru cuplurile infertile” etapa 2020, cu 1.000 de locuri disponibile pentru stimulentul financiar de aproape 3.000 de euro.

Prin acest proiect, Primăria Capitalei acordă cuplurilor sprijin financiar în valoare de aproape 13.800 lei – pentru servicii de fertilizare in vitro. Este vorba numai despre cuplurile care au recomandare medicală în acest sens. Sprijinul financiar se acordă numai dacă ambii membri ai cuplului solicitant figurează fără datorii la bugetul local, la momentul aplicării în proiect!

Toate informațiile privind condițiile și actele necesare, precum și aplicația pentru înscrierea în proiect, sunt disponibile la adresa de Internet dedicată proiectului – http://fiv2.assmb.ro/.

Probleme de fertilitate

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, un cuplu de vârstă reproductivă din şase este afectat de probleme de fertilitate.

Diagnosticul de infertilitate poate însemna pentru multe cupluri un capăt de drum sau un început anevoios, cu zeci de analize medicale, tratamente hormonale, frustrări, depresie, dar şi confruntarea cu prejudecăţi pe care mulți oameni încă le mai au.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare