Salteaua din fibre naturale pentru un somn odihnitor

Salteaua din fibre naturale pentru un somn odihnitor

0

Calitatea somnului nostru depinde foarte mult de calitatea produselor si materialelor pe care le folosim in dormitor. Nu este indeajuns un pat cu o structura rezistenta, ci accesoriile cu care il „imbracam” sunt mult mai importante deoarece ele completeaza decorul si ne redau confortul de care avem nevoie.

stock-footage-young-beautiful-happy-woman-lying-in-bed-flirting-with-cameraIntotdeauna materialele naturale vor fi mult mai sanatoase pentru organismul nostru, in special pentru piele. Fiind un senzor, pielea este cea care ne transmite o stare de bine,  de euforie sau, dimpotriva, un disconfort total daca ceva nu ii convine. Fiind vorba de resurse naturale, materialele organice vor fi mai scumpe, dar si mai durabile, asadar puteti considera „problema” bugetului o investitie pe termen lung.

Acestea fiind spuse, noi va recomandam sa testati saltelele de pat din fibre naturale. Cu alte cuvinte, cele realizate din bambus. Aceasta planta este din ce in ce mai folosita multumita beneficiilor sale incomparabil superioare altor produse, dar si naturii sale regenerabile.

Mai mult, bambusul este singura fibra naturala antialergica, antibacteriana, antistatica si antistres care mentine temperatura corpului constanta, garantand cele mai bune conditii termice si igienice pe toata durata de utilizare a saltelei. Cu alte cuvinte, ea actioneaza ca un material izolant al casei, reusind sa mentina o temperatura racoroasa pe timpul verii si una calduroasa in toiul iernii.

De asemenea, salteaua din bambus maximizeaza procesul de ventilatie amplificand transferul de caldura si eliminarea umiditatii. Tocmai de aceea este recomandata persoanelor care transpira si au un somn agitat.

Pe scurt, iata ce iti ofera o saltea din fibre naturale/bambus:

  • ventilatie; 
  • antialergie; 
  • delicatete si confort; 
  • efect sedativ la nivel senzorial; 
  • climatizare perfecta.

Toate acestea pentru un somn odihnitor si vise placute. Viziteaza www.green-future.ro