Sanatate si vitalitate la două click-uri distanță

Sanatate si vitalitate la două click-uri distanță

Din ce în ce mai multe clinici medicale, din ce în ce mai multe farmacii și plafare și cu toate acestea, din ce în ce mai puțin oameni care le trec pragul, în special al cabinetelor stomatologice. Pentru fiecare om, sănătatea ar trebui să fie un punct important, deloc de neglijat, întrucât stilul de viață actual este afectat de foarte multi factori nocivi.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Alimente nesănătoase pentru organism, prea mult zahăr pentru dinți, prea puțină mișcare pentru mușchi și oase și prea mult sedentarism. Acese obiceiuri nesănătoase, care devin un adevărat stil de viață, sunt o preocupare la nivel mondial și se încearcă, prin varii metode, să se ajungă pe un drum comun, echilibrat cu produse bio și control periodic la medici specialiști. Începând de la conștientizare, urmează și acțiunea în sine, care, în prezent, poate avea un drum ușor, realizat prin doar câteva clickuri distanță.

Programările la medicul dentist sunt calea spre o dantură sănătoasă

Din cauza unor obiceiuri alimentare nesănătoase, mulți oameni suferă de carii pe dinți, de dureri de măsele, de sensibilitate dentară, infecții la gingii, tartru și multe altele. Este lesne de înțeles faptul că probleme dentare, în special cele minore, nerezolvate la timp, pot genera alte boli parodontale, mai greu de tratat.

Spre exemplu, o carie netratată la timp poate duce la distrugerea smalțului și chiar pierderea dintelui sau măselei. O carie este cu mult mai ieftin și mai ușor de tratat față de punerea unui implant. Eliminarea tartrului cu un detartraj profesional, facut la timp, este o soluție eficientă, pe lângă problemele care pot apărea, în urma netratării, precum gingivita, apariția cariilor sau chiar parodontoza.   

La CityDent, pacienții pot face o programare online, pentru a-și rezolva orice problemă dentară.

Eliminare alimentelor nesănătoase și adoptarea unei diete echilibrate

Când vorbim de dietă, în acest caz, nu înseamnă adoptarea unei diete pentru slăbit, ci doar a unei alimentații mult mai sănătoase, formate mai mult din nutrienți benefici organismului, și mai puțin din alimente nocive, precum grăsimi, zahăr, prăjeli etc. Poți începe prin a adopta câteva dintre sfaturile de mai jos:

  1. Pentru a evita apariția colesterolului, poți înlocui uleiul de floarea soarelui cu uleiuri vegetale naturale, precum uleiul de măsline, uleiul de dovleac, uleiul de avocado, uleiul de in etc.
  2. Pentru diabetici, este recomandat înlocuirea alimentelor pline de zahăr cu prăjituri preparate în casă, în care poți pune îndulcitori naturali, fructe proaspete și seminte și nuci.
  3. Alimentele de tip fast-food și prăjeala trebuie eliminată din alimentația zilnică și înlocuirea cu legume, carne, salate preparate în casă.
  4. Renunță la băuturi acidulate și consumă mult mai multă apă și sucuri naturale. Pregătește freshuri din fructe proaspete, smoothie-uri răcoritoare la care poți adăuga îndulcitori naturali.

Este foarte important ca oamenii să conștientizeze importanța alimentației și obiceiurilor zilnice: de la statul prea mult în fața unor ecrane, până la nepracticarea vreunui sport. Toate aceste plus vizitele la medici, analizele cel puțin o dată pe an duc la o viață sănătoasă și echilibrată.

Sursa foto: http://organic4greenlivings.com




Fara comentarii

Lasa un comentariu