“Sanatatea copiilor nostri este o treaba serioasa”, workshop organizat de bebelu.ro

“Sanatatea copiilor nostri este o treaba serioasa”, workshop organizat de bebelu.ro

0

Miercuri, 26 iunie 2013, la Jubilee Primvarii a avut loc o noua intalnire cu parintii, organizata de www.bebelu.ro  “Sanatatea copiilor nostri este o treaba serioasa” a fost de aceasta data tema workshopului. In jur de 120 de parinti au ascultat cu atentie prezentarilor invitatilor nostri, in timp ce copiii au fost in al 9-lea cer la locurile de joaca special amenajate in interiorul si exteriorul locatiei. Le multumim tuturor parintilor prezenti la eveniment.  Sursa fotografiilor: Alma Foto studio

 

1002266_563389633707370_881988971_n

Picture 1 of 14

Acesta a fost cel de-al 5-lea eveniment organizat de bebelu.ro in acest an si a adus fata in fata specialisti din medicina si un numar record de participanti, in jur de 120 de parinti si 40 de copii.

„Ca parinti suntem in permanenta preocupati de sanatatea copiilor nostri si incercam prin fiecare actiune a noastra sa-i ferim de pericole si sa-i protejam de boli si infectii. La aceasta ultima intalnire am avut o participare record, ceea ce ne-a depasit asteptarile. Ma bucur foarte mult ca sunt tot mai multi parinti care doresc sa obtina informatii de specialitate”, a declarat Mihaela Calin, redactor-sef www.bebelu.ro

Seria prezentarilor a fost deschisa de dna. dr. Nicoleta Dutescu Dumea, medic specialist medicina de familie, care le-a vorbit parintilor despre ce metode de prevenire pot adopta pentru cresterea imunitatii celor mici. De asemenea parintii au aflat si care sunt metodele de tratament si profilaxie pentru cele mai frecvente tipuri de alergii.

Pentru ca a inceput sezonul concediilor, dl. dr. Traian Marinescu , medic in cadrul Asociatiei de Homeopatie Clinica, le-a amintit parintilor ca ar fi bine sa faca loc in trusa de vacanta si medicamentelor homeopate, deoarece pot rezolva o multime de afectiuni cu care cei mici se pot confrunta.

Stiati ca in primele sase luni de viata ale copilului, toate obiectele care vin in contact cu bebelusul trebuie sterilizate foarte bine? Despre sterilizare, protectie impotriva tantarilor si impotriva razelor ultraviolet le-a vorbit parintilor Mariana Pavel, director de comunicare la Chicco.

Dupa pauza seria prezentarilor a fost continuata de cea sustinuta de dna. dr Iulia Țincu, medic pediatru, reprezentant al campaniei de informare Sa protejam impreuna copilaria, desfasurata de Societatea Romana de Pediatrie (pentru parinti si mai bine informati si copii mai sanatosi). De la dna. dr. Iulia Tincu parintii au aflat ca 3 elemente sunt esentiale pentru protejarea copilariei: imunizare, nutritie si siguranta.

Andreea Manea – specialist kinetoterapeut, consilier in alaptare, educator prenatal Lamaze, membru al Asociatiei Promama a fost cea care a incheiat seria prezentarilor. De la ea am aflat ca in primele luni de viata ale bebelusului, laptele matern este cel mai bun lucru care contribuie la consolidarea sistemului imunitar al micutului.

Vizitati pagina noastra de Facebook pentru mai multe fotografii:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.563388260374174.1073741839.148404745205863&type=1

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro in aceasta actiune:
Chicco
Boiron
Uriage Romania
Campania “Sa protejam impreuna copilaria”, a Societatii Romane de Pediatrie
Apollo mod (Touch si Family Care)
ProMama
Alma Foto Studio
www.inchirierejucarii.ro
Jubile The Ballroom
Best Party

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.