Set de mic-dejun de la Electrolux pentru dimineti perfecte

Set de mic-dejun de la Electrolux pentru dimineti perfecte

0
micul dejun in familie (Set-breakfast-de-la-Electrolux)

micul dejun in familie (Set-breakfast-de-la-Electrolux)Dimineata este un haos total inainte sa pleci la serviciu : trebuie sa pregatesti copiii pentru scoala, sa le asiguri un mic-dejun sanatos si sa primesti si tu aportul de energie din fiecare zi. Timpul este mereu presant si ti-ai dori sa ai ajutoare, care sa faca totul pentru tine.

Setul de mic-dejun de la Electrolux este exact ceea ce tu iti doresti in aceste situatii. Prajitorul de paine de la Electrolux se asigura ca sandwich-urile copiilor vor fi delicioase, pentru ca iti ofera posibilitatea de a controla electronic prajirea, avand la dispozitie sapte setari diferite. Nu vei da, astfel, niciodata gres si, in plus, vei economisi timp pretios. De asemenea, prajitorul este dotat cu un incalzitor automat, pentru chifle sau croissante, in functie de preferintele celor mici.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Fierbatorul de apa te ajuta sa pregatesti ceaiul de fructe al copiilor in timp record si nu stai cu grija lui, pentru ca oprirea este automata. In plus, are protectie de supraincalzire, deci accidentele nu sunt nicidecum o optiune.

Si, pentru ca si tu ai nevoie de energie pentru a incepe ziua in forta, filtrul de cafea Electrolux iti va pregati totul in paralel. Cu timpul economisit pana acum, vei putea sa-ti savurezi linistita cafeaua. Filtrul de cafea are un sistem anti-picurare, astfel incat nimic sa nu se risipeasca.

Si cum sa nu ai apoi o zi minunata, cand diminetile tale sunt perfecte?

 

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu