Sezonul 2 din serialul Violetta are premiera pe 21 octombrie la Disney...

Sezonul 2 din serialul Violetta are premiera pe 21 octombrie la Disney Channel

0
Violetta_0901_1

Disney Channel Romania anunta lansarea celui de-al doilea sezon al serialului de mare succes, Violetta, incepand cu data de 21 octombrie, ora 18:00. Programul este prima co-productie America Latina – EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), in colaborare cu casa de productie argentiniana Pol-ka si este o poveste plina de muzica si umor. Al doilea sezon contine 80 de episoade cu durata de 45 de minute.

Violetta_0901_1Serialul Violetta prezinta povestea unei adolescente talentate care revine in orasul ei natal, Buenos Aires, dupa ce a locuit cativa ani in Europa. Aici gaseste prieteni loiali, descopera iubirea si pasiunea pentru muzica, in timp ce se confrunta cu toate provocarile si dilemele aferente procesului de maturizare.

In noul sezon, Violetta si prietenii ei se intalnesc din nou la Studio 21, dupa o bine meritata vacanta de vara. Reuniunea va fi una emotionanta, plina de muzica, dans, personaje noi, povesti noi de dragoste si aceeasi magie. Dupa ce si-a descoperit pasiunea pentru muzica si drumul in viata, Violetta are parte de noi provocari la Studio 21. In acest nou sezon, spectatorii vor vedea o Violetta plina de incredere in propriile forte, care este pregatita sa straluceasca pe scena, alaturi de prietenii ei. Oricum, viata Violettei nu va fi mai usoara: tatal ei, German, va continua sa o urmareasca oriunde merge si este la fel de protector ca intotdeauna, incercand sa ii tina departe pe toti posibili ei admiratori. Violetta va intra in conflict si cu Ludmila, care este in stare de orice pentru a o intrece.

De asemenea, noi personaje se adauga distributiei internationale formate din Martina Stoessel, in rolul Violettei, binecunoscutul actor argentinian Diego Ramos, actorul mexican Jorge Blanco, actrita argentiniana Clara Alonso, Florencia Benítez, Facundo Gambande, Toti Garnier, Mercedes Lambre, Candelaria Molfese, Ezequiel Rodríguez si Rodrigo Velilla, din Argentina si Alba Rico Navarro din Spania; Lodovica Comello si Simone Lijoi din Italia; Samuel Nascimento din Brazilia; si Artur Logunov din Ucraina. Ei sunt: Carla Pandolfi, Diego Dominguez, Valentina Frione, Valeria Baroni si Xabiani Ponce de León .

Serialul, filmat in totalitate in format HD are o scenografie spectaculoasa si cuprinde numeroase momente muzicale.