De astazi sarbatorim “bebelusii purtati”

De astazi sarbatorim “bebelusii purtati”

0
sling

sling-2

Picture 1 of 2

De astazi, sarbatorim “bebelusii purtati”, aflandu-ne in saptamana internationala a acestora.

Ce poate fi mai pretios decat sa iti porti bebelusul ori de cate ori ai ocazia! Fie ca folosesti un port-bebe, fie sling-ul, wrap-ul ori o esarfa frumos confectionata si in acelasi timp destul de rezistenta – indiferent cum, iti poti purta bebelusul, simtind in acelasi timp apropierea dintre tine si cel mic.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate ca multe dintre mamici gasesc mai usor sa foloseasca caruciorul, in defavoarea port-bebe-ului, in realitate acest instrument folosit pentru “bebelusii purtati” poate fi mai accesibil ca pret, oferindu-i, in acelasi timp mamei caldura bebelusului.

“Bebelusii purtati” vor putea fi in acest mod sarbatoriti la nivel international, asociatiile venite in sprijinul acestor moduri ergonomice de a purta bebelusii venind in sprijinul mamicilor dornice sa afle cat mai multe informatii pretioase referitoare la aceste produse. In plus, proaspetele mamici vor putea beneficia atat de consiliere, cat si de reduceri promotionale la zeci de produse.

In cadrul acestei saptamani, mamele vor putea fi informate cu privire la modalitatile practice de a-si purta in acest mod bebelusii, dar si cu privire la modul de alaptare al bebelusilor ce sunt transportati de catre mama in acest mod.

Saptamana internationala a “bebelusilor purtati” este cuprinsa in perioada 7 – 13 octombrie 2013.
Fara comentarii

Lasa un comentariu