Smiley, amendat pe autostradă: “Îmi pare rău, am dat un exemplu prost”. Replica polițiștilor, virală – FOTO

Smiley a fost oprit de Poliția Rutieră pe autostrada A2 și a fost amendat pentru faptul că a depășit viteza legală.

Mașina condusă de Smiley a fost înregistrată că ar fi circulat, pe autostrada A2, București – Constanța, pe sensul spre mare, cu viteza de 153 kilometri la oră – în condițiile în care viteza maximă pe autostrăzile din România este de 130 km/h.

“Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Politia Romana care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depășit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rand, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă indemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a scris Smiley pe Facebook.

Greșeala recunoscută e pe jumătate iertată, a fost replica polițiștilor.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare