Stapanii responsabili sunt premiati pe pagina de Facebook “ABC-ul Animalelor de Companie”

Stapanii responsabili sunt premiati pe pagina de Facebook “ABC-ul Animalelor de Companie”

0

Proiectul “ABC-ul animalelor de companie” organizat de ARPAC (Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie) si-a propus educarea copiilor cu privire la cresterea si ingrijirea animalelor de companie. Proiectul, demarat in noiembrie 2012, a ajuns acum la final si ii invita pe toti stapanii responsabili de animale de companie la un concurs cu premii gustoase si sanatoase pentru patrupedul lor.

 

Arpac imageConcursul se desfasoara pe pagina de Facebook “ABC-ul Animalelor de Companie” si premiaza 3 castigatori care dau LIKE cu un cos cu mancare pentru patrupede.
Cainele si pisica sunt fara indoiala cei mai buni prieteni ai omului. Entuziasmul cu care isi intampina stapanul dupa fiecare zi obositoare de la serviciu si starea de bine pe care o insufla atunci cand da din coada fericit sau toarce multumit stau drept dovada a ceea ce inseamna cu adevarat o iubire neconditionata.

“ABC-ul Animalelor de Companie” da acum sansa fiecarui stapan responsabil sa isi rasfete prietenul necuvantator castigand pentru el mancare sanatoasa.
Un LIKE pe pagina de Facebook “ABC-ul Animalelor de Companie” https://www.facebook.com/ABCAnimaleDeCompanie?fref=ts, pentru un animal de companie sanatos si fericit.