„Calendar de evenimente pentru copii”, o noua sectiune pe site-ul www.clubmilupa.ro

„Calendar de evenimente pentru copii”, o noua sectiune pe site-ul www.clubmilupa.ro

0

Milupa este alaturi de tine la fiecare pas, oferindu-i micutului tau o nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa, dar si multe surprize de care sa va bucurati impreuna! O astfel de surpriza este chiar sectiunea lansata pe site-ul www.clubmilupa.ro – „Calendar de evenimente pentru copii” – o sectiune noua dedicata copiilor mereu in cautarea urmatoarei descoperiri si a parintilor dornici sa ii sustina.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

 

clubmilupa roAcum iti va fi mai usor sa te decizi cum va veti petrece timpul impreuna. Nu trebuie decat sa navighezi online si in doar cateva secunde ai si gasit evenimentul potrivit pentru tine: alegi orasul, tipul evenimentului (circ, teatre, cinema, muzee, muzica clasica si opera, ateliere, targuri si expozitii, lecturi in cadrul librariilor, terase si restaurante baby-friendly, locuri de joaca) si perioada si gata, esti pregatita de distractie alaturi de piticul tau.

Mai mult, daca ai aflat de vreun loc prietenos sau de un eveniment frumos, care nu se regaseste in aplicatie, si vrei sa il impartasesti si cu alte mamici, il poti adauga chiar tu.

Cu mare, cu mic si c-un click, la distractie inainte, la lenevit inapoi!

Pentru a regasi calendarul de evenimente te rugam sa accesezi linkul: clubmilupa.ro/calendar/
Fara comentarii

Lasa un comentariu