Stem SURE – recoltare celule stem la standarde daneze

Stem SURE – recoltare celule stem la standarde daneze

0

celule-stem

Picture 1 of 2

Decizia de a recolta celule stem este o decizie extrem de importanta pe care o iau parintii la nasterea micutului lor. Este decizia de a oferi o sansa in plus la viata! De aceea si alegerea companiei careia sa-i fie incredintat spre recoltare, procesare si depozitare acest material biologic extrem de pretios, este una foarte importanta.

Compania Stem SURE,  care a luat fiinta cu mai mult de 3 ani in urma, este reprezentanta in Romania a companiei daneze StemCare, banca de celule stem de tip familial, fondata in urma cu 10 ani si care astazi a devenit cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa. Danemarca este recunoscuta la nivel mondial ca leader al serviciilor de sanatate publica. O dovada in acest sens o reprezinta toate directivele UE ce vizeaza celulele stem  ce au fost ratificate in legislatia daneza inca din aprilie 2006 si au intrat in vigoare in aprilie 2007.

Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE spune ca : “Parintii ar trebui sa aleaga cu grija banca de celule stem care le va gazdui celulele recoltate la nasterea copilului. Pentru aceasta ar trebui sa tina cont de cel putin 3 criterii. Primul este tehnologia de procesare, banca ar trebui sa separe si sa stocheze celule stem si nu sange integral. Cel de-al doilea este tara in care are loc procesarea si stocarea materialului, care ar trebui sa fie una renumita pentru sistemul ei medical si sa prezinte un numar de garantii ce privesc serviciile referitoare la procesarea si stocarea celulelor stem. Nu in ultimul rand, viteza de procesare a probei este foarte importanta – trebuie sa fie sub 96 ore, iar aceasta se reflecta in termenul in care mama primeste certificatul de stocare.”

Oferind un serviciu bazat pe calitate si transparenta Stem Sure aduce in atentia  viitorilor parinti minim 20 de motive pentru care Compania  ar trebui sa  fie alegerea care sa le dea incredere si multumire .

20 motive pro Stem SURE

 1. Procesare si stocare in Copenhaga, DANEMARCA
 2. Separare celulara, NU stocare integral
 3. Procesare cellule stem hematopoietice si cellule stem mezechimale
 4. Cel mai rapid rezultat! Termen mediu – 36 de ore de la nastere
 5. Stocare STANDARD in recipient bicompartimentat
 6. Recipiente separate stocate pentru analize viitoare
 7. Dubla centrifugare
 8. Pentru procesare sunt suficienţi 10 ml de sânge ombilical
 9. Solutii inovatoare pentru recoltare in caz de urgenta medicala
 10. Criogenare in vapori de azot, NU in azot lichid
 11. Transport rapid cu avionul
 12. Fara Raze X
 13. Chip electronic de monitorizare
 14. 4 Companii de Transport Probe Biologice Umane
 15. Proba eliberata in 24 de ore! Livrata oriunde in lume! Fara costuri suplimentare
 16. Tripla asigurare in situatii de insolventa sau forta majora
 17. Asigurare medicala pentru terapii cu celule stem – Stem INSURANCE
 18. Premize pentru acces multiplicare celulara
 19. Certificat de Stocare complet detaliat
 20. Directivele UE ce vizeaza celulele stem – ratificate inca din 2007
 21. Experienta – 10 ani de activitate in procesare si stocare celule stem

In cei peste 3 ani de activitate, Stem SURE a devenit alegerea numarul 1 a persoanelor foarte bine informate! Clientii Stem SURE sunt persoane cu studii universitare si post universitare, cu varste cuprinse intre 28-40 de ani, clienti foarte pretentiosi care studiaza serviciile oferite de catre restul companiilor din piata, si care ajung astfel la o foarte buna intelegere a produsului danez alegerea Companiei careia sa ii incredinteze viitorul familiei fiind usor de facut.