Stepperul aerobic – un aparat de fitness care ajută în lupta cu...

Stepperul aerobic – un aparat de fitness care ajută în lupta cu kilogramele în plus

0

Kilogramele în plus sunt o problemă frecventă, cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Aceasta este declanșată de alimentația nesănătoasă, de sedentarism și stres, necesitând o abordare aparte.

Dacă greutatea corporală este puțin peste limita normală, nu trebuie să ne alarmăm. Însă, odată încadrați în categoria persoanelor care suferă de obezitate, este obligatoriu să conștientizăm că această afecțiune nu influențează doar psihicul, ci întregul corp. Scăpată de sub control, problema se poate agrava într-atât încât să ne pună în pericol viața.

Nu trebuie să lăsăm să se ajungă până acolo. Chiar dacă nu dispunem de suficient timp pentru a ne deplasa cel puțin de două ori pe săptămână la sală, putem investi în aparate de fitness de calitate, pe care să le utilizăm acasă, în timp ce ne uităm la serialul preferat.

Stepperul de fitness – ce este și cum ne ajută

Stepperul este un aparat de exerciții fizice care permite simularea mișcării efectuate atunci când urcăm scările. Este întâlnit în toate sălile de fitness datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce sănătății și poate fi utilizat cu succes și acasă.

Un stepper aerobic permite un antrenament simplu, foarte eficient în eliminarea kilogramelor în plus și îmbunătățește semnificativ sănătatea cardiovasculară. Datorită ușurinței cu care poate fi utilizat, este ideal pentru toate categoriile de vârstă, chiar și pentru persoanele care au o mobilitate redusă – utilizat 30 de minute pe zi, menține greutatea normală și previne declinul masei musculare.

DHS Fitness – magazinul online dedicat celor ce doresc un stil de viață sănătos

DHS Fitness a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor motivația necesară pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Astfel, oferă toate produsele de fitness necesare dotării sălilor de profil, cât și produse destinate celor care doresc să se mențină în formă fără să părăsească intimitatea locuinței.

Pe dhsfitness.ro sunt puse la dispoziția clienților biciclete staționare și eliptice, benzi de alergat, bănci de antrenament și abdomene, steppere, hoverboarduri și alte accesorii de fitness, la prețuri corecte.

DHS Fitness recomandă 3 tipuri de steppere de fitness pentru începători

Persoanele care doresc să achiziționeze un stepper aerobic se întreabă în primul rând Cât costă? Nu există un preț anume pentru un stepper de fitness, acesta variind de regulă între câteva sute de lei și câteva mii de lei – în funcție de tip, model, producător și dotări.

Pe piață se găsesc trei tipuri de steppere și anume:

  • Stepperul clasic

Este fabricat din plastic, are înălțime ajustabilă și un preț accesibil, dimensiunile reduse ajutându-l să se integreze perfect într-o locuință.

Recomandarea DSH Fitness: Stepperul cu ghidon DHS 3030 este un aparat de fitness ideal pentru toți utilizatorii – începători, vârstnici, seniori, proaspete mămici etc. Are un impact foarte mic asupra gleznelor deoarece în timpul utilizării picioarele nu vor părăsi tălpile aparatului și ajută în eliminarea kilogramelor în plus. Are o greutate de doar 10,5 kg, ghidon pentru menținerea echilibrului și computer care arată atât timpul alocat activității, cât și numărul pașilor făcuți și cel al caloriilor arse.

  • Mini stepperul

Este poate cel mai îndrăgit tip de stepper aerobic deoarece este portabil, ușor de depozitat și destul de ieftin.

Recomandarea DHS Fitness: Mini stepperul DHS 5001 este perfect pentru persoanele active, care vor să se mențină în formă. Acesta este ușor de transportat, având o greutate de 6,6 kg, iar greutatea maximă pe care o suportă este de 120 kg. Dispune de un display performant care permite utilizatorului o mai bună organizare a activității, arătând atât timpul, cât și numărul caloriilor arse.

  • Stepperul profesional

Este cel mai avansat tip și se remarcă prin multitudinea de exerciții pe care le permite, asigurând rezultate cu mult mai bune față de celelalte două tipuri.

Recomandarea DHS Fitness: Stepperul profesional DHS 8742 este special conceput pentru a fi utilizat în sălile de fitness însă, datorită dimensiunilor medii, poate fi achiziționat și pentru acasă. Acesta are o greutate de 63 kg, dispune de suport pentru tabletă/telefon, de mânere și roți pentru transport, iar greutatea maximă admisă este de 120 kilograme. Acest stepper de aerobic este dotat cu un computer performant care are numeroase funcții: RPM, distanță, calorii, puls, recuperare, THC, HRC etc.

În concluzie, este important să acordăm mai multă atenție sănătății noastre și să facem loc în programul nostru zilnic și pentru exercițiile fizice. Alături de o alimentație echilibrată, acestea nu doar că ne vor ajuta să eliminăm surplusul de greutate, ci ne vor face să apreciem mai mult viața și să avem mai multă încredere în noi înșine.