Sugestie de weekend: Dâmbovița Delivery 2020, recuperăm râul pentru oraș

Sâmbătă și duminică, 4 -5 iulie are loc Dâmbovița Delivery, o acțiune de recuperare a spațiului public pe Dâmbovița, în zona Industriei Bumbacului și la Biblioteca Națională României.

Sâmbătă și duminică, între 17:00 și 20:00, iubitorii de sport pe apă sunt invitați la o plimbare cu canotca și caiacul*, la Biblioteca Națională (Bulevardul Unirii 22) și la Industria Bumbacului (Splaiul Unirii 160). Cei care au acasă un caiac, o canoe, o placă sau o pluta sunt așteptați cu ele pe Dâmbovița, pentru a experimenta orașul dintr-o perspectivă unică, de la nivelul apei.

Sâmbătă, de la ora 19:00, are loc prezentarea intervenției artistice de pe fațada Industriei, operă realizată de Irina Mocanu și Another Outsider, și a grădinii centrului comunitar La Firul Ierbii, de care comunitatea din zonă și nu numai se vor bucura de acum înainte.
Online, doritorii vor putea fi alături de artiștii ce vor realiza intervenția artistică pe fațada Industriei Bumbacului.

Duminică de la ora 12:00 are loc, tot online, dezbaterea despre Rolul râului în oraș inițiată de platforma #DâmbovițaSmartRiver în contextul Concursului Internațional de Soluții „Reabilitarea și Reactivarea Splaiului Unirii în zona Mărășești – Timpuri Noi – Mihai Bravu – RECLAIMING THE RIVER”.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare