Sutienul care iti mareste bustul cu doua dimensiuni

Sutienul care iti mareste bustul cu doua dimensiuni

0
sutien (www.bertina.ro)

sutien (www.bertina.ro)Ce-ai zice sa porti un sutien mai usor decat aerul, creat de un inginer expert in aerodinamica?

Un nou model de sutien push-up, numit “Abracadabra”, promite sa iti mareasca bustul cu doua dimensiuni. Mai mult, fiind gandit de un savant, acesta iti ofera senzatia ca e mai usor decat aerul, facandu-te sa te simti 100% confortabil.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Avantajele nu se opresc aici: creatia costa doar 6 lire sterline (in jur de 40 de lei). Brandul producator se numeste Asda, iar modelul face parte din colectia “George at Asda”.

Antonio Padula, inginerul responsabil pentru piesa de lenjerie revolutionara, a umplut sutienul cu un compus injectabil care inlocuieste cu succes pernitele de burete sau pungile de silicon din sutienele push-up clasice, relateaza modista.ro.

Tehnologia este 100% noua si a fost conceputa in asa fel incat sa respecte forma corpului feminin si in special cea a bustului.

“George at Asda”, producatorul de lenjerie, a facut un sondaj de opinie in randul femeilor cu varste cuprinse intre 20 si 29 de ani. 48% din ele isi doreau un bust mai mare.

75% au recunoscut ca poarta zilnic sutien push-up iar 69% au spus ca ar apela la metode chirurgicale pentru a imbunatati aspectul decolteului.

Dupa ce a aflat rezultatele sondajului, Asda s-a hotarat sa incerce sa creeze un sutien push-up care sa raspunda nevoilor femeilor. De aceea, firma l-a contactat pe Antonio Padula, care a gandit modelul in asa fel incat acesta sa fie ergonomic.

15% din femeile intervievate au declarat ca sutienele push-up normale sunt incomode, in timp ce 87% au spus ca li se pare ca sunt ineficiente. Padula a vrut sa elimine aceste dezavantaje.

Secretul meu este intelegerea profunda a importantei curburilor si a formei. Acest lucru se datoreaza carierei mele de inginier in probleme de aerodinamica. Sutienul Abracadabra respecta perfect forma anatomica a corpului feminin si ofera iluzia de crestere a sanilor cu doua masuri“, a declarat savantul.

Prin inlocuirea tehnologiei clasice din spatele sutienelor push-up obisnuite cu spuma de tip A2S, sanii sunt ridicati in mod mai eficient iar sutienul este foarte discret sub imbracaminte.

Fiona Lambert, directoarea de produs de la “George at Asda” considera ca sutienul este revolutionar si va imbunatati semnificativ calitatea vietii femeilor.

Ca intotdeauna, ne straduim sa fim primii pe piata in ceea ce priveste modurile inovative de a rezolva problemele femeilor si a barbatilor. Sutienul Abracadabra este la fel de magic ca numele lui. Mareste bustul si il ridica cu doua dimensiuni cu ajutorul tehnologiei aplicate“, a declarat Fiona Lambert.
Fara comentarii

Lasa un comentariu