Tatal „demisionar”

Tatal „demisionar”

0
parteneri care se cearta (www.jenichiriac.ro)

parteneri care se cearta (www.jenichiriac.ro)Imediat ce i s-a nascut bebelusul, tatal „demisionar”este posibil sa dea in retragere si sa uite de propriile sale responsabilitati de familie.

Cu toate ca nu este o situatie deloc placuta mai ales pentru proaspata mamica, in realitate pot exista astfel de situatii destul de frecvent. Multi barbati nu sunt pregatiti intr-adevar sa devina parinti, sa schimbe scutece, sa isi imbrace bebelusul, sa ii dea sa manance si sa iasa la plimbare impreuna cu el prin parc. Asa ca, mai bine …fuge…

Detasandu-se de familie, tatal „demisionar” reuseste sa se adapteze mult mai bine la serviciu, implicandu-se tot mai mult in diferite delegatii, plecari din localitate si sta din ce in ce mai mult peste program. Dar oare de ce? De frica ca acasa il va astepta bebelusul care va incerca sa il exploateze la maxim. Cam asta este in gandul acestui tip de barbat.

De asemenea, la fel de frecvent sunt intalnite cazurile in care tatal „demisionar”din dorinta de a se simti cat mai liber incearca sa faca noi cuceriri. Asa ca, ce sa mai astepte…iese in oras cu prietenii, flirteaza cu oricare femeie care ii da un semn de atentie si chiar ajunge sa experimenteze aventurile de-o noapte.

Intr-un cuvant, lipsa de dragoste si motivatie fata de familie se poate traspune intr-un astfel de comportament, superficialitatea sa reusind sa ii supere pe cei apropiati.

De aceea, discutia cu tatal „demisionar” este esentiala pentru salvarea acestei franturi de relatie. Indiferent de ocazie, atunci cand il prindeti prin preajma este indicat sa incercati sa ii comunicati sentimentele prin care treceti si sa va lamuriti situatia familiala intrucat si cu el si fara el este cam la fel…